Η Ελλάδα από ψηλά.

Το tripΙnview καταγράφει από ελικόπτερο όλη την ελληνική ακτογραμμή σε ένα εντυπωσιακό, εθιστικό digital ταξίδι.Πρόκειται για μια πλατφόρμα νέας γενιάς που οπτικοποιεί λεπτομερώς την ακτογραμμή της χώρας, αλλάζοντας δραστικά τον τρόπο που εξερευνούμε τα μέρη που θέλουμε να επισκεφθούμε. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς για να ταξιδέψει, έστω και νοητά, είναι να πληκτρολογήσει στην ιστοσελίδα του tripΙnview το όνομα του συγκεκριμένου προορισμού και αμέσως θα δει στην οθόνη του αναλυτικές φωτογραφίες. Ψάχνοντας λοιπόν, θα ανακαλύψει εικόνες από τοποθεσίες που πιθανότατα μέχρι τώρα αγνοούσε.

Βοϊδοκοιλιά, Μεσσηνία
 
Μέσα στο 2014, το tripΙnview σκοπεύει να επεκτείνει αυτή τη διαδικτυακή ξενάγηση σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και από το 2015 σε επιλεγμένους προορισμούς στην Καραϊβική. Στο ενδιάμεσο, καλεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού να επισημάνουν τη δική τους επιχείρηση στις φωτογραφίες που έχουν ήδη ανέβει, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Όπως επισημαίνουν οι δημιουργοί του, χιλιάδες υποψήφιοι τουρίστες χρησιμοποιούν καθημερινά τις μηχανές αναζήτησης για να εντοπίσουν τον ιδανικό τόπο διακοπών και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς πραγματικά το επισκέπτεται. Το να «καρφιτσώσει» λοιπόν την επιχείρησή του κάποιος επαγγελματίας στις καταπληκτικές φωτογραφίες που παρέχει το  tripΙnview, αποτελεί μια διαφορετική, διασκεδαστική και πάνω από όλα ανέξοδη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής. 
 
Κέρκυρα
 
Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το tripΙnview, θα είναι σε θέση όχι μόνο να ενημερώνει για τα σημεία γενικού ενδιαφέροντος κάθε παράλιου προορισμού (π.χ. εστιατόρια, μνημεία κλπ.), αλλά και να δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να εντοπίσει και να «κλείσει» online τη διαμονή του. Επίσης, οι υπεύθυνοι του site, υπόσχονται για το άμεσο μέλλον νέα εργαλεία αναζήτησης (προς το παρόν χρησιμοποιούν τη beta version), που θα κάνουν την τουριστική εξερεύνηση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. 
 
Νήσος Άτοκος, Ιόνιο
 
Νήσος Άτοκος, Ιόνιο
 
Κασσάνδρα, Χαλκιδική
 
Κασσάνδρα, Χαλκιδική
 
Μύρτος, Κεφαλονιά
 
Μεγανήσι 
 
Άσος, Κεφαλονιά
 
Κεφαλονιά
 
Κασσάνδρα, Χαλκιδική
 
Νήσος Άτοκος, Ιόνιο
 
Σίφνος 
 

credit: www.popaganda.gr

Προηγούμενο

10 εξωτικές αποδράσεις δίπλα στο κύμα

Επόμενο

H ωραιότερη πισίνα του κόσμου φτιάχνεται στην Τήνo.