Αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

Οι προορισμοί δεν είναι απαραίτητα γνωστοί σε λίγους μυημένους. Τα όμορφα πράγματα εξάλλου δεν μένουν για πολύ καιρό κρυφά. Θα ακολουθήσουμε το ένστικτό μας, την έμπνευση της τελευταίας στιγμής με ένα και μοναδικό σκοπό: να αποτινάξουμε από πάνω μας τη σκόνη της πόλης. 

Αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

Οι προορισμοί δεν είναι απαραίτητα γνωστοί σε λίγους μυημένους. Τα όμορφα πράγματα εξάλλου δεν μένουν για πολύ καιρό κρυφά. Θα ακολουθήσουμε το ένστικτό μας, την έμπνευση της τελευταίας στιγμής με ένα και μοναδικό σκοπό: να αποτινάξουμε από πάνω μας τη σκόνη της πόλης. Φεύγουμε λοιπόν. Έτσι στα ξαφνικά για δύο-τρεις μέρες. Δεν έχουμε ετοιμάσει πρόγραμμα, δεν έχουμε κάνει κράτηση σε δωμάτιο. Δεν χρειάζεται κιόλας. Στα μέρη που θα πάμε δεν υπάρχει λόγος να αγχωθούμε για τίποτα. Είναι μια ευκαιρία να φορτίσουμε λίγο ακόμα τις μπαταρίες, να κρατήσουμε ζωντανό το καλοκαίρι όσο περισσότερο μπορούμε.
 
 
 
Δεν θα βάλουμε κανένα περιορισμό ως προς τον προορισμό. Μπορεί να κατέβουμε στο Λιβυκό πέλαγος για ντάκο και ρακή ή να φτάσουμε ως τη Σαμοθράκη για βουτιές στις παγωμένες βάθρες και αγριοκάτσικο στη λαδόκολλα. Θα ακολουθήσουμε τα βήματα της Σοφία Λόρεν στα στενά της Ύδρας, αλλά τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα πλάνα και να γίνουμε ένα με τους διανοούμενους στη Μαλτεζάνα της Αστυπάλαιας ή με τους μηχανόβιους στη ρίζα του βράχου στα Ξύγκια στη Βόρεια Ζάκυνθο. Θα επαναστατήσουμε λοιπόν έστω και για λίγα εικοσιτετράωρα. Και θα αφεθούμε στην απόλυτη εξουσία του Αιγαίου. Ίσως και του Ιονίου.
 
 
  
 
 
 
 

Προηγούμενο

Οι πιο παράξενοι σχηματισμοί από σύννεφα

Επόμενο

Ηράκλειο: Chianti στην αυλή του Αγίου Τίτου