Νοερό ταξίδι στην αντισυμβατική ΚούβαΜπορεί το σώμα μας προς το παρόν να αδυνατεί να ταξιδέψει, τίποτα όμως δεν εμποδίζει το μυαλό μας από το να συνεχίσει να ονειρεύεται ταξίδια μακρινά. Τώρα άλλωστε που ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περισσότερος, η στιγμή είναι κατάλληλη για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τις επόμενες αποδράσεις μας, ξεφεύγοντας -έστω και για λίγο- από την τωρινή καθημερινότητά μας.

Για αρχή, εμείς σας προτείνουμε να επιχειρήσετε ένα νοερό ταξίδι στην πανέμορφη Κούβα. Η Expedia έχει ετοιμάσει έναν πολύ κατατοπιστικό ταξιδιωτικό οδηγό με υπέροχα πλάνα που αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού και την καθημερινότητα των ντόπιων, δίνοντας παράλληλα σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία του και τα καλύτερα αξιοθέατά του.
Θαυμάστε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των κτηρίων και τα πολύχρωμα vintage αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους, πάρτε μία εικόνα από το Palacio de los Capitanes Generales, παραδοθείτε στους ρυθμούς της salsa, ξεδιψάστε με ένα mojito στο θρυλικό Bodeguita del Medio και αφήστε τα μάτια σας να χαθούν στις ατελείωτες παραλίες του Varadero.

 

Απολαύστε το βίντεο και φανταστείτε ότι βρίσκεστε εκεί …

Tags:Κούβα τι να δω τι να κάνω 

Προηγούμενο

Roadtrip στα highlights της Πελοποννήσου

Επόμενο

Ισλανδία: Mαγικές φωτογραφίες