Μουσεία και καλλιτεχνικές φωτογραφίεςΣτις ημέρες που διανύουμε, όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι που θα μας προσφέρει ηρεμία και θα μας κάνει να αποφορτιστούμε από το άγχος μας για όσα συμβαίνουν. Στο πλαίσιο αυτό αρκετά μουσεία, παρόλο που έχουν πια κλείσει τις πόρτες τους για το κοινό, βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους να μας εμπνέουν και να μοιράζονται απλόχερα μικρές στιγμές πολιτισμού.

 

Το Museum of the City της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πολύ ενδιαφέρον «κίνημα» ανεβάζοντας στο Twitter και το Instagram υπέροχες φωτογραφίες έργων τέχνης, και όχι μόνο, προσθέτοντας τα hashtag #MuseumMomentofZen και #MuseumFromHome. Την κίνηση αυτή έχουν υιοθετήσει μέχρι σήμερα πάνω από 75 μουσεία ανεβάζοντας καλλιτεχνικές φωτογραφίες, αλλά και videos, με σκοπό να γαληνέψουν το πνεύμα μας με ένα μόνο scroll στα social media.

Αν, λοιπόν, αρχίσετε να νιώθετε το στρες της καραντίνας να σας κατακλύζει, δοκιμάστε να χαλαρώσετε με μία δόση πολιτισμού χρησιμοποιώντας τα παραπάνω hashtags. Μπορεί πραγματικά να βοηθήσει! Εμείς σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες, για να πάρετε μία ιδέα:      

Tags:Μουσεία zen photos τι να δω 

Προηγούμενο

Νοερό ταξίδι στην αντισυμβατική Κούβα

Επόμενο

Ταξίδι στη συνομωσία Vol 2