ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στο Πήλιο.

Αυτή την εβδομάδα μας φιλοξενεί ο ξενώνας Ορειάδες. Ένα πέτρινο αρχοντικό στην καρδιά της πηλιορείτικης φύσης. Ένα σπιτικό σαν και αυτά που θα ήθελε να έχει ο καθένας στη περιοχή για να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα της πόλης. Τίποτα επιτηδευμένο. Ένα φιλόξενο αρχοντικό στο οποίο θα νιώσετε αμέσως ευπρόσδεκτοι. Θα χαλαρώσετε στα δωμάτια, θα διαβάσετε το βιβλίο σας στο καταπράσινο κήπο με τις μηλιές και τα λουλούδια, θα φάτε το πρωινό σας κάτω από τις τελευταίες λιακάδες του φθινοπώρου. Αν είστε τυχεροί εδώ θα σας βρει και μια φθινοπωρινή μπόρα για να μυρίσετε αυτή τη μυρωδιά που αναδίδει το χώμα στο υγρό χάδι της βροχής.

Μεγάλο ρόλο στην φιλοξενία σας εδώ θα παίξουν οι δυο ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα σας υποδεχτούν σα φίλους. Θα σας φτιάχνουν κάθε μέρα διαφορετικές λιχουδιές για το πρωινό, θα σας δώσουν οδηγίες για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή, θα σας κεράσουν χειροποίητο βανίλια υποβρύχιο και χειροποίητους μεζέδες και θα σας εμπιστευτούν τα δυο mountain bike τους για βόλτες στο βουνό. Περισσότερες πληροφορίες: δείτε στη σελίδα τους στο facebook αλλά και στο site του ξενώνα www.oriades.com.

Δείτε φωτογραφίες από τον ξενώνα. Στο τέλος τους κάντε κλικ για να δείτε τους όρους και να αφήσετε τα στοιχεία σας.

Dsc 5112

Dsc 5166

Dsc 5223

Dsc 5274

Dsc 5720 800

Dsc 5623

Dsc 5562

Dsc 5318

Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του ως τον Απρίλιο του 2015. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

 

Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 16 Ιανουαρίου

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου

 

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος. Καλή επιτυχία!

 

Tags:Πήλιο διαγωνισμός διαγωνισμοί Ορειάδες 

Προηγούμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στη Τσαγκαράδα

Επόμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στη Μάνη.