ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε οικογενειακό τριήμερο στα Τζουμέρκα

Το Art Travel σας χαρίζει δωρεάν διαμονή σε μια από τις υπέροχες κατοικίες των Theasis Igloo στη καρδιά του δάσους της Ηπείρου. 

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε οικογενειακό τριήμερο στα Τζουμέρκα

Το Art Travel σας χαρίζει δωρεάν διαμονή σε μια από τις υπέροχες κατοικίες των Theasis Igloo στη καρδιά της ηπειρώτικης φύσης. 

Τα Theasis Igloo βρίσκονται στη θέση Συγγενά Κτιστάδων στο νομό Άρτας. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 αυτόνομες κατοικίες χτισμένες στη μέση μιας ειδυλλιακής κοιλάδας με έλατα, κάτω ακριβώς από την επιβλητική οροσειρά των Τζουμέρκων. Πρόκειται για σπιτάκια που απ' ότι φανερώνει και το όνομα τους μοιάζουν με ιγκλού. Για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα, τα οποία αφθονούν στη γύρω περιοχή, στην Άρτα και την Ήπειρο ολόκληρη. Εδώ, εκτός από τη ζεστή φιλοξενία που θα λάβετε, θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τη σελήνη, τους πλανήτες καθώς και διάφορα άλλα ουράνια σώματα με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου skywatcer 10 ιντσών. Οι κατοικίες είναι στρογγυλές και πυραμοειδείς για την σωστή ροή της ενέργειας στον χώρο ενώ έχουν και γυάλινη οροφή που προσφέρει θεά στον έναστρο ουρανό. Στις κατοικίες μπορεί κανείς να γευτεί παραδοσιακά προϊόντα όπως μέλι δικής τους παραγωγής, μαρμελάδα από κράνα, ζυμωτό ψωμί κ.λ.π. Επίσης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει συγκεκριμένες μελισσοκομικές εργασίες (άνοιξη, καλοκαίρι), να μάθει για την ζωή των μελισσών και να γευτεί προϊόντα της κυψέλης (γύρη, κερί, μέλι). Περισσότερες πληροφορίες: www.theasis-igloo.com
 
Δείτε φωτογραφίες:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για τη Παύλιανη

Επόμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στα Τζουμέρκα