Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο για τέσσερα άτομα στην Παύλιανη

Ένας νέος υπέροχος διαγωνισμός. Κερδίστε ένα τριήμερο στο αγρόκτημα Vasilika Mountain Farm  στη Παύλιανη στους πρόποδες του Παρνασσού. 

Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο για τέσσερα άτομα στην Παύλιανη

Ένας νέος υπέροχος διαγωνισμός. Κερδίστε ένα τριήμερο στο αγρόκτημα Vasilikia Mountain Farm στη Παύλιανη, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον σπάνιας ομορφιάς Εθνικό Δρυμό της Οίτης. To Vasilikia Mountain Farm είναι το αγαπημένο μας συγκρότητα στη περιοχή.

Πρόκειται για ένα αγρόκτημα, το οποίο από υπέροχες ατμοσφαιρικές κατοικίες φτιαγμένες από φυσικά υλικά με ιδιαίτερα προσεγμένη αρχιτεκτονική για να αποτελεί τμήμα του φυσικού περιβάλλοντος. Κάποιες μας ταξιδεύουν στην αγγλική εξοχή, κάποιες άλλες θυμίζουν κατοικίες στις Άλπεις ή σπιτάκια στα δάση της Αλάσκας. Όλες τους όμως σε κάνουν να νοιώθεις πως θα μπορούσαν να είναι το σπίτι σου. Σήμα κατατεθέν της φάρμας, το χτισμένο με κορμούς δέντρων παρατηρητήριο, ύψους 20 μέτρων που με πανοραμική θέα 360* βλέπει θάλασσα και 4 κορυφές της ηπειρωτικής κεντρικής Στερεάς, του Καλλιδρόμου, της Όρθρυος , της Οίτης και της Γκιώνας, με το τηλεσκόπιό του πανέτοιμο για κατοπτεύσεις υπό τους ήχους του δάσους, το θρόϊσμα των φύλλων, το νερό που κυλάει στο ποταμάκι, το κελάηδισμα των πουλιών. Το αγρόκτημα επίσης βρίσκεται σε τέτοια στρατηγική θέση που επιτρέπει στους θαμώνες του να επιδοθούν σε πολλές δραστηριότητες στη φύση, στη καρδιά του Εθνικού Δρυμού Οίτης. Περισσότερες πληροφορίες: vasilikia.gr

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

 

 

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος.

 

Προηγούμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στo Coco- Mat Hotel Nafsika

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για τη Παύλιανη