ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στο Μέτσοβο.

Πολλοί πιστεύουν ότι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτεί κανείς το Μέτσοβο είναι ο χειμώνας. Το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο στο καλύτερο κατάλυμα της περιοχής για να αποδείξει πως η άνοιξη του πάει ακόμα περισσότερο. 

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στο Μέτσοβο.

Πολλοί πιστεύουν ότι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτεί κανείς το Μέτσοβο είναι ο χειμώνας. Το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο στο ολοκαίνουργιο κατάλυμα της περιοχής για να αποδείξει πως η άνοιξη του πάει ακόμα περισσότερο. 

Αυτή τη φορά ενάς και μοναδικός τυχερός θα φιλοξενηθεί στο Grand Forest Metsovo. Ολοκαίνουργια, πολυσυζητημένη και ίσως η καλύτερη άφιξη της φετινής σεζόν για την Ελλάδα. Ένα ξενοδοχείο αρμονικά δεμένο με τη φύση, σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά μέσα σε ένα ανέγγιχτο δάσος πεύκης και ελάτων. Υπηρεσίες μοναδικές στην περιοχή, πραγματικής φιλοξενίας με οδηγό την ποιότητα των πέντε αστέρων. Με πανοραμική θέα στο Μέτσοβο και τις γύρω οροσειρές, τα 62 δωμάτια και σουίτες του Grand Forest Metsovo χαρακτηρίζονται από διακριτική πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

Eκτός από εξαιρετικής ποιότητας φιλοξενίας θα δοκιμάσετε εξαιρετικά πιάτα με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι. Ο σεφ με απόλυτο σεβασμό στην τοπική γαστρονομική παράδοση και με μία πλούσια γκάμα φρέσκων τοπικών προϊόντων δημιούργησε ένα μενού όλων των γευμάτων με στόχο το εστιατόριο "Μέτσοβο 1350μ. να αποτέλεσει ένα ιδιαίτερο γευστικό προορισμό, τόσο για τους θαμώνες του ξενοδοχείου, όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής. Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά, όλα τα ντόπια τυριά, τα υπέροχα κρασιά, αλλά και κρέατα από τις φάρμες της περιοχής. (Εγνατία Οδός - Κόμβος 7Α Ανηλίου, τηλ.: 26560 29001-4, www.grand-forest.gr)

Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου και της περιοχής. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τη φόρμα για να πάρετε μέρος.

 

 

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος.

 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για την Επίδαυρο.

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το Μέτσοβο.