Καλάβρυτα: Σκι με τα παιδιά

ΤΙ χρειάζεται να ξέρετε για μια απόδραση στα χιόνια με τα παιδιά.

Πολύ κοντά στο χιονοδρομικό, με εύκολη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεστε όχημα ειδικού τύπου, θα βρείτε καταλύματα φιλικά προς τα παιδιά, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν άνετη και ευχάριστη διαμονή σε μια οικογένεια.

 

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων παρέχει ασφάλεια, άπλετο χώρο, ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά και όλα αυτά χωρίς να παραμελεί  και την ανάγκη των γονέων για ξεκούραση ή socializing στο σαλέ.
 
Η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.  Mε 40€ τις καθημερινές και 60€ τα Σ/Κ και αργίες, απολαμβάνετε ατελείωτες καταβάσεις για όλη την οικογένεια, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών!
Μην ξεχάσετε να δείξετε στο εκδοτήριο των εισιτηρίων 60€ ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να πάρετε τις ειδικές εκπτώσεις. 
 
Δεν έχετε εξοπλισμό; Κανένα πρόβλημα. Ενοικίαση εξοπλισμού μπορείτε να κάνετε από το κατάστημα που βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο με τιμές που ξεκινούν από 12€ το σετ. Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος για την ενοικίαση εδώ: www.kalavrita-ski.gr
 
Το πακέτο all inclusive ski που από 55€ το άτομο σας εξασφαλίζει διαμονή, διατροφή, εισιτήριο για το χιονοδρομικό και ενοικίαση εξοπλισμού. Κρατήσεις στο www.kalavrita-ski.gr.
 
Πως θα πάτε: Για άνετη και γρήγορη πρόσβαση, μπορείτε να επιλέξετε το SNOW BUS με δρομολόγια από Αθήνα  κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή- Σαββάτο-Κυριακή. Το ski  bus της εταιρίας Amphitrion λειτουργεί αποκλειστικά για τα Καλάβρυτα, ακολουθεί νέο δρομολόγιο με πιο λίγες στάσεις, χωρίς καθυστερήσεις για να φτάνετε γρήγορα και να φεύγετε μετά το κλείσιμο των πιστών. Πληροφορίες και κρατήσεις στο : www.amphitrion-skiing.com 
 
Υπάρχει και SNOW BUS από Πάτρα, περισσότερες πληροφορίες στο www.kalavrita-ski.gr
 
Με το ΙΧ σας, η πρόσβαση συνήθως γίνεται χωρίς πρόβλημα γιατί οι δρόμοι καθαρίζονται συνέχεια. Ωστόσο, όταν ταξιδεύετε χειμώνα στο βουνό, χρειάζεται πάντα  να έχετε αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο στο αυτοκίνητο σας.
 
Info point: Συνεχής on-line ενημέρωση για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, την πρόβλεψη καιρού, την κατάσταση στο οδικό δίκτυο κτλ., μπορείτε να έχετε στο www.kalavrita-ski.gr/el/top-live-report .
 
Για περισσότερες επιλογές διαμονής και τα καλύτερα εστιατόρια στα Καλάβρυτα και τα γύρω χωριά πατήστε εδώ

Προηγούμενο

Olympic Air: Σας ταξιδεύει από €38

Επόμενο

Τα τοπία στην ομίχλη του Θόδωρου Αγγελόπουλου