Η Etihad Cargo μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς

 

Η νέα υπηρεσία του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες των εταιρειών ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, τους προωθητές φορτίων, τις εταιρείες και τους επιβάτες που ενδιαφέρονται να στείλουν υψηλής αξίας αγαθά όπως πολύτιμους λίθους, κοσμήματα, νόμιμα χρήματα, και έργα ανεκτίμητης αξίας σε όλο τον κόσμο, με ασφάλεια και ταχύτητα. 
Σε πρώτο στάδιο, η υπηρεσία Safeguard λειτουργεί σε 23 πιστοποιημένες εμπορευματικές περιοχές στην Αφρική, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη και στη Β. Αμερική. 
 
Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας SAFEGUARD περιλαμβάνουν: 
  1. Γρήγορη και ασφαλή μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο 
  2. Τα φορτία μεταφέρονται σε σφραγισμένα, ασφαλή κουτιά εμπορευμάτων, ή σε σφραγισμένα κοντέινερς για τα μεγαλύτερα φορτία 
  3. Προτεραιότητα επιβίβασης και εκφόρτωσης υποστηριζόμενη από συναγερμούς και συνοδούς ασφάλειας 
  4. 24ώρη παρακολούθηση όλων των χώρων μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης 
  5. Η αποθήκευση των αγαθών στα αεροδρόμια γίνεται σε ασφαλείς χώρους ή σε θησαυροφυλάκια, στα οποία έχει πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό.
  6. Τρείς ώρες για αποστολή και παραλαβή από το αεροδρόμιο προέλευσης και από το αεροδρόμιο προορισμού αντίστοιχα
 
 
Αυτή είναι η δεύτερη προϊοντική πρωτοβουλία της Etihad Cargo, από τον Απρίλιο του 2011 που παρουσίασε την ιδιαιτέρως πετυχημένη υπηρεσία προτεραιότητας FAST-TRACK. 
Ο Kevin Knight, Επικεφαλής Στρατηγικής και Σχεδιασμού της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Σε όλο το δίκτυό μας και ειδικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι cargo πελάτες μας έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αποστείλουν και να παραλάβουν διεθνώς πολύτιμα φορτία, και να νιώθουν ασφάλεια γνωρίζοντας πως μπορούν να εντοπίσουν το φορτίο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του και πως αυτό θα αποθηκευτεί με ασφάλεια». 
 
Σχετικά με την Etihad Cargo 
Η Etihad Cargo είναι ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος τομέας της Etihad Airways, του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο τομέας λειτουργεί με στόλο 6 αεροπλάνων – φορτηγών,  ένα Airbus A300-600F, δύο Airbus A330-200F, ένα McDonnell Douglas MD-11F, ένα Boeing B777F και ένα Boeing B747-400F. Η Etihad Cargo λειτουργεί σε 86 προορισμούς διεθνώς. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε  www.etihadcargo.com
 

 

Προηγούμενο

Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε δωρεάν διαμονή στο Καρπενήσι

Επόμενο

Ο τυχερός που κέρδισε δωρεάν διαμονή στο Καρπενήσι