Διαγωνισμός: Κερδίστε δωρεάν διαμονή στην Καστοριά

Οι διαγωνισμοί δεν σταματούν ποτέ! Αυτή τη φορά το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο στον ξενώνα Βυσσινόκηπος. 

Ο μικρός ξενώνας εξοχής βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία στην περιοχή Απόσκεπος, στη βόρεια πλευρά της λίμνης της Καστοριάς, μέσα σε κτήμα 5 στρεμμάτων με ιτιές, κερασιές και βελανιδιές. Φέτος συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και διαθέτει 10 δωμάτια με διαφορετικό στυλ διακόσμησης το καθένα ενώ βιβλία τέχνης, λογοτεχνίας, comics, επιτραπέζια παιχνίδια, πίνακες και μικρά γλυπτά συνθέτουν το σκηνικό στους κοινόχρηστους χώρους.
 
 
Η προσφορά περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει με βάση την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, εκτός αργιών και εορτών.
 
 
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, επικοινωνήστε με το diagonismoi@arttravel.gr
 
 
Διαβάστε περισσότερα για τον ξενώνα Βυσσινόκηπος
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου
 
Λήξη: Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.
 
 
 
Δείτε φωτό από τον ξενώνα Βυσσινόκηπος
 
 
 
  
 
 
 

Προηγούμενο

Ο τυχερός που κέρδισε δωρεάν διαμονή στο Καρπενήσι

Επόμενο

Ο τυχερός που κέρδισε το τριήμερο στην Καστοριά