Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα δωρεάν τριήμερο στη Μάνη

Οι διαγωνισμοί δεν σταματούν ποτέ! Αυτή τη φορά το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο στον ατμοσφαιρικό Πύργο Μαυρομιχάλη στη Μάνη. 

Ο Πύργος στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο πύργο του 18ου αιώνα. Άνοιξε τις πόρτες του το 2010 στο πιο στρατηγικό σημείο του κόλπου του Λιμενίου. Δέκα κομψά διακοσμημένα δωμάτια και τρεις σουίτες με θολωτά ταβάνια που βλέπουν στη θάλασσα ή την παραδοσιακή αυλή. Στα συν το παραδοσιακό πρωινό που σερβίρεται στην τραπεζαρία μοναστηριακού στυλ ή στις πλακόστρωτες βεράντες και περιλαμβάνει σπιτικό ψωμί και μαρμελάδες (Λιμένι, τηλ.: 27330 51042, www.pirgosmavromichali.gr).

 

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει με βάση την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, εκτός αργιών και εορτών.

 
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, επικοινωνήστε με το diagonismoi@arttravel.gr
 
 
Διαβάστε περισσότερα για τον Πύργο Μαυρομιχάλη
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευη 19 Οκτωβρίου
 
Λήξη: Κυριακή 28 Οκτωβρίου
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.
 
 
Δείτε φωτό από τον Πύργο Μαυρομιχάλη
 
 
  
 
 
 
 

 

Προηγούμενο

Ο τυχερός που κέρδισε το τριήμερο στην Καστοριά

Επόμενο

Κερδίστε ένα διαφορετικό ταξίδι