Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία

Αυτή τη φορά το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο στο Αρχοντικό Κορδοπάτη στο Δάρα, ένα από τα ομορφότερα χωριά της ορεινής Αρκαδίας. Στο κέντρο του χωριού σε υψόμετρο 900 μ., μόλις 185χλμ. από την Αθήνα και σε απόσταση αναπνοής από το Λεβίδι και την Βυτίνα (14χλμ), θα βρείτε ένα από τους πιο φιλόξενους ξενώνες της περιοχής. Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται 10 κατοικίες (9 μονόχωρες και 1 δίχωρη), όλες με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αισθητική, επηρεασμένη από την ντόπια αρχιτεκτονική και ιστορία. Τα απογεύματα, οι ιδιοκτήτες θα σας καλούν στο καθιστικό με το μεγάλο τζάκι για να σας διηγηθούν την ιστορία του προπάππου της οικογένειας, ο οποίος έφτιαχνε τσαρούχια. Συντροφιά, πάντα με ζεστό καφέ ή ντόπιο κρασί.

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει με βάση την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, εκτός αργιών και εορτών.

 

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ  ΕΔΩ.
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου
 
Λήξη: Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, επικοινωνήστε με το diagonismoi@arttravel.gr
 
Δείτε φωτό από το Αρχοντικό Κορδοπάτη:
 
 
 

Προηγούμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στο Πήλιο

Επόμενο

Όροι του Διαγωνισμού για το Παρίσι προσφορά από το travelplan.gr