Κερδίστε δυο διανυκτερεύσεις στο Hilton Athens

Αυτή τη φορά το Art Travel χαρίζει σε δυο τυχερούς από μια διανυκτέρευση σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, το Hilton Athens. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και αποδράστε από την καθημερινότητα ακόμα και από την καρδιά της πόλης. Κοιμηθείτε σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του Hilton Athens, πιείτε ένα καλοφτιαγμένο cocktail στο bar Galaxy με θέα όλη την Αθήνα που αυτή την περίοδο φορά τα γιορτινά της και δείτε την πόλη με την λαχτάρα του ταξιδιώτη. 

Η προσφορά περιλαμβάνει για κάθε νικητή από ένα δίκλινο δωμάτιο τύπου Hilton Guestrooms για μια διανυκτερεύση με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει μόνο μέσα στο μήνα Δεκέμβριο, αλλά με βάση την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. 

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ  ΕΔΩ.
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
 
Λήξη: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, στείλτε τα στοιχεία σας στο diagonismoi@arttravel.gr
 
Δείτε φωτογραφίες από το Hilton Athens:
 
 
  
 
 
 
 
 
Info
Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 46 , Αθήνα 
Τηλ.: 210 7281000

Προηγούμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία

Επόμενο

Οι τυχεροί που κέρδισαν δωρεάν διαμονή στο Athens Hilton