Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε δυο τριήμερα στην Πορταριά Πηλίου

Αυτή τη φορά το Travel Plan και το Art Travel χαρίζουν σε δυο τυχερούς από ένα μοναδικό τριήμερο στο Maritsa's Hotel-Suites, στην Πορταριά Πηλίου. Διασχίζoντας την εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα καταλαβαίνουμε γιατί το πεντάστερο ξενοδοχείο αποτελεί σημείο αναφοράς στην πηλιορείτικη διαμονή από το 2004. Σε τρεις ορόφους μοιράζονται τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία με τζάκι και υδρομασάζ. Κάθε πρωί ακολουθούμε την αγαπημένη ιεροτελεστία: πλούσιο πρωινό στο ισόγειο του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιο και μετά χαλάρωση στο mini spa. Κι αφού ξαναβρούμε την εσωτερική μας ισορροπία, επιστρέφουμε στο φημισμένο του εστιατόριο για εκλεκτούς μεζέδες.

Η προσφορά για τους δυο τυχερούς περιλαμβάνει από ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει έως τις 31/3/2013, εκτός αργιών και εορτών.
 
 
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ  ΕΔΩ.
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
 
Λήξη: Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, στείλτε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο και τηλ) στο mail diagonismoi@arttravel.gr
 
Δείτε φωτό από το Maritsa's Hotel Suites:
 
 
  
 
 
  
 
Infο
Διεύθυνση: Πλατυγένους, Πορταριά, Πήλιο
Τηλ.: 24230 99500
Website: www.maritsas.gr
 

Προηγούμενο

Οι τυχεροί που κέρδισαν δωρεάν διαμονή στο Athens Hilton

Επόμενο

Οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα δωρεάν τριήμερο στην Πορταριά