Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στον Παρνασσό

Αυτή τη φορά το  Art Travel χαρίζει σε έναν τυχερό ένα μοναδικό τριήμερο στην άλλη, την πιο ήσυχη πλευρά του Παρνασσού, την Αμφίκλεια και συγκεκριμένα θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε την φιλοξενία που προσφέρουν σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς ξενώνες της περιοχής, τον Ξενώνα Δαδί. 

Στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο νεοκλασικό του 1890. Τα 8 κουκλίστικα δωμάτια έχουν ονόματα από λουλούδια του βουνού και είναι διακοσμημένα με χρωματιστά φυσητά φωτιστικά με απλίκες και περίτεχνα χαλιά. Όσοι τον έχουν επισκεφτεί έχουν να λένει για το πλούσιο, σπιτικό πρωινό με κουλουράκια, τέσσερα είδη κέικ, τηγανόψωμο, πίτες και ζυμωτό ψωμί με μαρμελάδα πορτοκάλι και δαμάσκηνο. Στα συν και ο χώρος της σάουνας (Αμφίκλεια, τηλ.:  22340-29040, www.xenonasdadi.gr).

Η προσφορά για τον ένα και μοναδικό τυχερό περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. H εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει έως τo τέλος του χρόνου, αλλά εκτός αργιών και εορτών και βάσει πάντα διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.
 
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ  Ε Δ Ω.
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
 
Λήξη: Πέμπτη 7  Φεβρουαρίου
 
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, στείλτε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο και τηλ.) στο mail diagonismoi@arttravel.gr. Προσοχή: Το mail θα έχει τίτλο: Διαγωνισμός, στο κυρίως θέμα χρειαζόμαστε απαραίτητα τα στοιχεία με την εξής σειρά. ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΜΑΙΛ. 
 
Δείτε φωτό από το Ξενώνα Δαδί. 
 
 
 
 
 
 
 
Καλή επιτυχία !!!!
 
 

Προηγούμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στo Βόλο

Επόμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στoν Παρνασσό