ΝΕΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Μάνη

Το Art Travel σας εύχεται με το δικό του μοναδικό τρόπο καλό μήνα και καλή Άνοιξη με ένα δωρεάν τριήμερο σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μάνης, το Citta dei Nicliani. 

Πρόκειται για μια από τις πιο νέες αφίξεις στη περιοχή. Στεγάζεται σε ιστορικό πυργόσπιτο του 18ου αιώνα. Πέτρα και ξύλο, γκραβούρες στους πέτρινους τοίχους, παλιός μαρμάρινος νιπτήρας, διακριτικός φωτισμός, χαρακτικά, γλυπτά, ξύλινα πατώματα ή κεραμικά πλακάκια, εσωτερικές ξύλινες σκάλες και σκαμμένα στην πέτρα παράθυρα συνθέτουν το ρομαντικό σκηνικό των δωματίων. Πλούσιο και σπιτικό το πρωινό με φρέσκο ψωμί από τον τοπικό ξυλόφουρνο, σπιτικές μαρμελάδες και τα περίφημα μανιάτικα λαλάγγια (Κοίτα Λακωνίας, τηλ.: 27330 51827, www.cittadeinicliani.gr).

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. Η εξαργύρωση του δώρου θα γίνει πάντα με βάση τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013. Εξαιρείται το διάστημα από 15/7-30/8.

 
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: 1 Μαρτίου 
 
Λήξη: Κυριακή 10 Μαρτίου
 
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, στείλτε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, τηλ.και το mail ) στο diagonismoi@arttravel.gr γράφοντας στο θέμα "Διαγωνισμός". 
 
Δείτε εδώ φωτογραφίες από το Citta dei Nicliani. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Προηγούμενο

O νικητής που κέρδισε το τριήμερο στo Βόλο

Επόμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στη Μάνη