ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα δωρεάν τριήμερο στη Λακωνική Μάνη

Οι διαγωνισμοί δεν σταματούν ποτέ! Αυτή τη φορά το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο στον ατμοσφαιρικό Πύργο Μαυρομιχάλη στο Λιμένι, στη Λακωνική Μάνη.

Ο Πύργος στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο πύργο του 18ου αιώνα. Άνοιξε τις πόρτες του μόλις το 2010 στο πιο στρατηγικό σημείο του κόλπου του Λιμενίου. Δέκα κομψά διακοσμημένα δωμάτια και τρεις σουίτες με θολωτά ταβάνια που βλέπουν στη θάλασσα ή την παραδοσιακή αυλή. Στα συν το παραδοσιακό πρωινό που σερβίρεται στην τραπεζαρία μοναστηριακού στυλ ή στις πλακόστρωτες βεράντες και περιλαμβάνει σπιτικό ψωμί και μαρμελάδες (Λιμένι, τηλ.: 27330 51042, www.pirgosmavromichali.gr).

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό. Η εξαργύρωση του δώρου θα γίνει πάντα με βάση τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013. Εξαιρείται το διάστημα από 15/7-30/8. 

 
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το μοναδικό δώρο επισκεφτείτε τη σελίδα των διαγωνισμών μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
 
 
Έναρξη διαγωνισμού: Δευτέρα 11 Μαρτίου 
 
Λήξη: Πέμπτη 14 Μαρτίου
 
 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου.
 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα του διαγωνισμού, στείλτε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, τηλ.και το mail ) στο diagonismoi@arttravel.gr γράφοντας στο θέμα "Διαγωνισμός". 
 
 
 
Δείτε φωτογραφίες από τον Πύργο Μαυρομιχάλη
 
 
 
  
 
 
  
 
  
 
 

 

Προηγούμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στη Μάνη

Επόμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στη Λακωνική Μάνη