Κερδίστε ένα 3ήμερο στο Aristi Mountain Resort

Ψηφίστε στα βραβεία του Art Travel και διεκδικήστε ένα μοναδικό τριήμερο στο πολυτελές Aristi Mountain Resort. 


Στο πιο ψηλό σημείο της Αρίστης βρίσκεται σκαρφαλωμένο το Aristi Mountain Resort σχεδιασμένο και κτισμένο με σεβασμό στα υλικά και την αρχιτεκτονική παράδοση του Ζαγορίου. Ξύλινες παραδοσιακές στέγες και τοίχοι με ντόπιες γκρίζες πέτρινες πλάκες, παντρεύονται αρμονικά με τα γύρω βουνά. Μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το πολυτελές συγκρότημα αποτελείται δίκλινα, τρίκλινα και σουίτες με γυμνή πέτρα στους τοίχους, ξύλινα παραθυρόφυλλα με μάνταλο και απαλό φωτισμό. Το εσωτερικό τους ξεχωρίζει για την καλόγουστη επίπλωση σε απλές γραμμές με μονόχρωμα υφάσματα ενώ η πέτρα είναι εμφανής και στους εσωτερικούς τοίχους. Χοντρά ξύλινα δοκάρια στην οροφή δημιουργούν ταιριαστό συνδυασμό με τα ξύλινα πατώματα που στολίζονται με παραδοσιακά ηπειρώτικα κιλίμια. Η θέα από όλα τα δωμάτια (δίκλινα, δίκλινα+ και σουίτες με τζάκι) είναι πραγματικά εκπληκτική και όλα τα δωμάτια βλέπουν προς τους ξακουστούς Πύργους του Πάπιγκου. 


Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου και της περιοχής. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τη φόρμα για να πάρετε μέρος.


Aristi Mountain 14

Aristi Mountain 1

Aristi Mountain 12

Aristi Mountain 22

Aristi Mountain 10

Aristi Mountain 13

Aristi Mountain 21

Aristi Mountain 32

Aristi Mountain 3

Aristi Mountain 6

Aristi Mountain 2

Aristi Mountain 23

Aristi Mountain 29

Aristi Mountain 11

Aristi Mountain 25

Aristi Mountain 5

Aristi Mountain 9

Aristi Mountain 8

Ψηφίστε στα βραβεία του  Art Travel και διεκδικήστε δωρεάν διαμονή στο πολυτελές Aristi Mountain Resort. 

Από την Παρασκευη 13/11 έως και την Κυριακή 22/11 ελάτε μαζί να δώσουμε τα βραβεία του Art Travel. Μαζί θα βραβεύσουμε τους καλύτερους προορισμούς, τα καλύτερα ξενοδοχεία, spa, resorts, νησιά κ.α. Πως θα το κάνουμε; Κάθε ημέρα για 10 ημέρες το Art Travel θα σας κάνει ένα διαφορετικό ερώτημα που θα αφορά τις ταξιδιωτικές επιλογές σας. Πχ Την Παρασκευή 13\11 και ΜΟΝΟ την Παρασκευή θα ψηφίσουμε για την καλύτερη χώρα, το Σάββατο και ΜΟΝΟ το Σάββατο θα ψηφίσουμε για την καλύτερη πόλη, την Κυριακή και ΜΟΝΟ την Κυριακή θα ψηφίσουμε για το καλύτερο ξενοδοχείο  κ.ο.κ Το αποτέλεσμα των δικών σας απαντήσεων θα μετατρέπεται καθημερινά και σε διαφορετικό βραβείο.

Πως θα ψηφίζουμε;
Απαντάτε σε μια ερώτηση λέγοντας την άποψη σας και ταυτόχρονα βαθμολογείτε από το 1 έως το 10 τους λόγους της επιλογής σας:

Παράδειγμα
Ερώτηση
Ποια είναι η καλύτερη πόλη;

Απάντηση
Ρώμη

Πολιτισμό * 9
Πράσινο * 6
Budget * 7
Διασκέδαση *8
Προσβασιμότητα *8
Καθαριότητα *7Μετά το τέλος της διαδικασίας όποιος έχει απαντήσει/συμμετάσχει σε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ερωτήσεις/διαγωνισμούς θα μπει στη μεγάλη κλήρωση για δωρεάν διαμονή στο Aristi Mountain Resort, την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου (23-30/11)                                   Κάντε κλικ εδώ και δηλώστε συμμετοχή.

Tags:διαγωνισμός διαγωνισμοί Αρίστη Aristi Mountain Resort 

Προηγούμενο

Ο νικητής που κέρδισε ένα τριήμερο στo Καρπενήσι.

Επόμενο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 2 διανυκτερεύσεις στη Mονεμβασιά