ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στην ορεινή Χαλκιδική


Ένας διαφορετικός διαγωνισμός αυτή την εβδομάδα στο Art Travel. Ένα δώρο αφιερωμένο στους αναγνώστες μας στη βόρεια Ελλάδα. Σας προσφέρουμε ένα τριήμερο στην Ορεινή Χαλκιδική στο φιλόξενο Ροδαμός Boutique HotelΠεριτριγυρισμένο από ένα πυκνό δάσος από έλατα, πεύκα και οξείες και με φόντο τον Όλυμπο το Boutique Hotel Ροδαμός στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές ζεστασιάς, χαλάρωσης και γαλήνης. Θα βιώσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην φύση, την σπιτική ατμόσφαιρα και το καταπράσινο περιβάλλον. Αποτελείται από 4 junior σουίτες, 4 standart δωμάτια και 1 σουίτα διακοσμημένα με σκαλιστά έπιπλα και αναμμένα τζάκια ενώ στην σάλα μπορούμε να απολαύσουμε μια ζεστή σοκολάτα ή ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ώρα που δύει ο ήλιος στο βάθος του ορίζοντα. Στο ίδιο χώρο το επόμενο πρωί σερβίρεται παραδοσιακό πρωινό με  σπιτική μαρμελάδα και μέλι, τοπικά αυγά, τυριά  και αλλαντικά. Εμείς θα σας προτείναμε για μια μέρα  τον πρωινό  καφέ και να δοκιμάσετε τα τοπικά τσάγια του δάσους του Χολομώντα. Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στο www.rodamos-boutiquehotel.gr.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε το link για να αφήσετε τα στοιχεία σας και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.
Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του έως τον Μάιο του 2017. Εξαιρούνται γιορτές και αργίες ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. 

 

Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 
 

Tags:διαγωνισμός 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το Μεταξοχώρι

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για την ορεινή Χαλκιδική