ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στα Ζαγοροχώρια


Κάθε δεκαπέντε ημέρες το Art Travel σας χαρίζει ένα μεγάλο δώρο: Δωρεάν διαμονή σε μερικά από τα καλύτερα καταλύματα της Ελλάδας. Αυτή τη φορά σας στέλνουμε στα Άνω Πεδινά, στο φιλόξενο Primoula Country Hotel & Spa. Στο κέντρο του χωριού Άνω Πεδινά, ένα ξεχασμένο αρχοντικό του 1870, που αναπαλαιώθηκε με εξαιρετικό γούστο, φιλοξενεί τον μικρό και γοητευτικό Primoula Country Hotel & Spa.  Ο ξενώνας διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, εκ των οποίων τα 4 βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο και τα 3 είναι ανεξάρτητα με πρόσβαση από την αυλή. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ύφος, με υπέροχους χρωματισμούς που δένουν απόλυτα με τα υφάσματα, τα αυθεντικά έπιπλα, τα ξύλινα ταβάνια και πατώματα. Το πολύ φροντισμένο πρωινό σερβίρεται τον χειμώνα στο ισόγειο του κτιρίου, στα μικρά ξύλινα τραπέζια που είναι στρωμένα με πορσελάνινα σερβίτσια. Eνώ, τις ανοιξιάτικες ημέρες η αυλή είναι ιδανικό σημείο για το πρώτο καφέ της ημέρας. Προσφέρει εξαιρετική η θέα στον οικισμό απ’ τις πετρόχτιστες αυλές, που είναι διαμορφωμένες σε πολλαπλά επίπεδα, γεμάτες με πρίμουλες, πετούνιες και πανσέδες.  Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε το link για να αφήσετε τα στοιχεία σας και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του ως τον Απρίλιο του 2016. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.


Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 4 Μαρτίου

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 17  Μαρτίου Tags:διαγωνισμός 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το Καρπενήσι

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για τα Ζαγοροχώρια