Νέος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στα Τρίκαλα

To Art Travel μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα χαρίζει σε έναν τυχερό ένα μοναδικό, τριήμερο για δυο άτομα στο Ananti City Resort, το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στα Τρίκαλα, μέλος της Trésor Hotels & Resorts. 

To Ananti City Resort είναι μια από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στον ξενοδοχειακό χάρτη των Τρικάλων, που ανέβασε ψηλά τον πήχη στην περιοχή. Χτισμένο σε λόφο στις παρυφές της πόλης, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλο το Θεσσαλικό κάμπο, προσφέρει 18 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, που θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή με το καθαρό, μοντέρνο design και τις ανέσεις τους. Στα συν το spa με εσωτερική πισίνα. Πολύ καλό το bar-restaurant που σερβίρει μεσογειακές σπεσιαλιτέ και πάνω από 40 κοκτέιλ σε ατμοσφαιρικό σκηνικό με τα φώτα της πόλης στο φόντο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Δείτε φωτογραφίες από το κατάλυμα. Στο τέλος τους θα βρείτε το λινκ που θα σας οδηγήσει στη φόρμα του διαγωνισμού. 

Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του ως τον Σεπτέμβριο του 2016. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.Έναρξη διαγωνισμού: 25 Απριλίου

Λήξη διαγωνισμού: 28 Απριλίου


Tags:διαγωνισμός 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για τα Τρίκαλα

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για τη Ρόδο