ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στην Τήνο

Το Art Travel συνεχίζει να σας χαρίζει διαμονή στα καλύτερα καταλύματα της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο για δύο άτομα στο Diles & Rinies, ένα κατάλυμα μέλος των Trésor Hotels and Resorts.

Το Diles & Rinies είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα της Τήνου. Πρόκειται για μια γειτονιά από οχτώ ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες μια ανάσα από το λιμάνι, στο δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά. Η θέση τους είναι τέτοια που προσφέρει θέα στο Αιγαίο που απλώνεται μπροστά τους επιβλητικό, αλλά και στα νησιά της  Δήλου και τη Ρήνειας από τα οποία πήρε το όνομα του.Δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς την προσοχή και το μεράκι της αρχιτεκτονικής και της αισθητική τους. Όλη η κυκλαδίτικη φιλοσοφία βρίσκεται εκεί, απόλυτα εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες. 
Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να νοιώθει κανείς αμέσως ιδιαίτερα φιλόξενα. 

Πρωταγωνίστρια αυτής της γειτονιάς είναι η πισίνα υπερχείλισης, η οποία λαμπυρίζει κάτω από τον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο και προσκαλεί όλους να βουτήξουν και να γίνουν μέρος του έτσι κι αλλιώς ονειρικού σκηνικού όπου τα νερά της, ο ορίζοντας και η θάλασσα γίνονται ένα. 

Σε όλο αυτό προσθέστε τα οχτώ στρέμματα καταπράσινων κήπων που μοσχοβολούν από τα βοτάνια, τα αγριολούλουδα και τα τριαντάφυλλα. Αν είστε από αυτούς που το πρωινό λέει πολλά για ένα κατάλυμα τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι κάθε πρωί τους θαμώνες τους καλημερίζει ένα καλάθι που ξεχειλίζει από ντόπια και όχι μόνο καλούδια. Ενώ, αξίζει να ξέρετε ότι το Diles & Rinies διαθέτει το δικό του εστιατόριο, το ολοκαίνουργιο Cuisine. 


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες μετά το τέλος τους θα βρείτε το λινκ που θα σας οδηγήσει στη φόρμα για να πάρετε μέρος. 

 Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του έως το τέλος του χρόνου. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.Έναρξη διαγωνισμού: 8 Ιουλίου

Λήξη διαγωνισμού: 22 ΙουλίουTags:διαγωνισμός 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το 3ήμερο στα Χανιά

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το 3ήμερο στην Τήνο