Κερδίστε διακοπές με σκάφος αξίας 1.500 ευρώ

Ο τελευταίος διαγωνισμός του Art Travel για τον φετινό Ιούλιο είναι πραγματικά πολύ μεγάλος. Σε συνεργασία με την incrediblue σας χαρίζουμε ένα κουπόνι αξίας 1500 ευρώ το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε για να κάνετε διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό φυσικά με τον καλύτερο σύμμαχο, την incrediblue. Ο τυχερός θα επιλέξει για αυτόν και την παρέα του ένα σκάφος και τους προορισμούς που θέλει να επισκεφτεί. Από την συνολική τιμή, τα 1500 ευρώ είναι δώρο από εμάς και την incrediblue.


Aυτή τη στιγμή, η incrediblue είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης σκαφών. Διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με περισσότερα από 3.000 σκάφη κάθε είδους, μεγέθους και τιμής, κάτι που σημαίνει πως αποκλείεται να μην βρείτε ένα που θα ταιριάζει στις ανάγκες, την παρέα και τα όνειρα σας για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας. Από στιγμή που θα εμπιστευτείτε τα σκάφη της incrediblue, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε έχει άρτια τεχνολογική υποστήριξη και ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στο ταξίδι σας.


Απόδειξη, όλων αυτών είναι βέβαια για όλα αυτά είναι πως πέρυσι περισσότερα από 5.000 άτομα έκαναν διακοπές με σκάφη που ανήκουν στο στόλο της incrediblue

Παρακάτω θα βρείτε τη φόρμα για να συμμετάσχετε:

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2017, αρκεί ο νικητής να έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του μέχρι το Δεκέμβριο του 2016.

Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά στην τιμή δεν επιστρέφονται χρήματα από το κουπόνι ή αν το κόστος είναι μεγαλύτερο θα πρέπει να το πληρωθεί από τον τυχερό του διαγωνισμού. 

Έναρξη διαγωνισμού:  22 Ιουλίου

Λήξη διαγωνισμού: 4 Αυγούστου

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος.  


Καλή επιτυχία!

Περισσότερες πληροφορίες για την incrediblue: www.incrediblue.com

Tags:διαγωνισμός incredible 

Προηγούμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το 3ήμερο στην Τήνο

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για τις διακοπές με σκάφος αξίας 1500 ευρώ