Ο νικητής του διαγωνισμού για τις διακοπές με σκάφος αξίας 1500 ευρώ

Η σεζόν για το Art Travel έκλεισε με ένα μεγάλο διαγωνισμό. Σε συνεργασία με την incrediblue χαρίσαμε σε έναν τυχερό και την παρέα του διακοπές με σκάφος αξίας 1500 ευρώ. Ο τυχερός είναι ο: 

Αναστασόπουλος Κωνσταντίνος


 
Ο τυχερός έχει κερδίσει ένα κουπόνι αξίας 1500 ευρώ το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει για να κάνει διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό φυσικά με τον καλύτερο σύμμαχο, την incrediblue. Ο τυχερός θα επιλέξει για αυτόν και την παρέα του ένα σκάφος και τους προορισμούς που θέλει να επισκεφτεί. Από την συνολική τιμή, τα 1500 ευρώ είναι δώρο από εμάς και την incrediblue.


Aυτή τη στιγμή, η incrediblue είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης σκαφών. Διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με περισσότερα από 3.000 σκάφη κάθε είδους, μεγέθους και τιμής, κάτι που σημαίνει πως αποκλείεται να μην βρείτε ένα που θα ταιριάζει στις ανάγκες, την παρέα και τα όνειρα σας για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας. Από στιγμή που θα εμπιστευτείτε τα σκάφη της incrediblue, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε έχει άρτια τεχνολογική υποστήριξη και ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στο ταξίδι σας.
Απόδειξη, όλων αυτών είναι βέβαια για όλα αυτά είναι πως πέρυσι περισσότερα από 5.000 άτομα έκαναν διακοπές με σκάφη που ανήκουν στο στόλο της incrediblue

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2017, αρκεί ο νικητής να έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του μέχρι το Δεκέμβριο του 2016.

Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά στην τιμή δεν επιστρέφονται χρήματα από το κουπόνι ή αν το κόστος είναι μεγαλύτερο θα πρέπει να το πληρωθεί από τον τυχερό του διαγωνισμού. 


Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί για τους υπόλοιπους, νέοι μεγάλοι διαγωνισμοί έρχονται.....

STAY TUNED


Tags:διαγωνισμός νικητής 

Προηγούμενο

Κερδίστε διακοπές με σκάφος αξίας 1.500 ευρώ

Επόμενο

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία