Νέος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στο Μεταξοχώρι

Αυτή τη φορά το Art Travel σας χαρίζει ένα μοναδικό τριήμερο δύο ατόμων στο υπέροχο Αρχοντικό Σουλιώτη, στο Μεταξοχώρι Λάρισας, στους πρόποδες του Κισσάβου.

Ο ξενώνας του Σουλιώτη είναι μια αρχοντική φωλιά στο Μεταξοχώρι, ένα χωριό κρυμμένο πίσω από την Αγιά, στους πρόποδες του Κισσάβου. Τεράστια αρχοντικά φτιαγμένα από πέτρα. Ψηλοτάβανα και επιβλητικά, με μεγάλες πόρτες και χρωματιστά παραθυρόφυλλα. Στα σοκάκια, άνθρωποι ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παππούδες που περπατούν γυρτοί πάνω στις γκλίτσες τους με τις τσέπες γεμάτες καραμέλες. Ο αέρας μοσχοβολά από τα κυδώνια και τα μήλα που ψήνονται στο φούρνο, κεντημένα με μυρωδικά και ξύλα κανέλας. 

Σε αυτό το παραμυθένιο σκηνικό, το παλιό αρχοντικό προσφέρει αυθεντική φιλοξενία σε 7 δωμάτια και σουίτες ντυμένες με πέτρα: το κουκλίστικο Πέτρινο, το πολυτελές Αρχονταρίκι 5 ατόμων, το Δότιον με κουκλίστικη σοφίτα, το Μπαλκονάκι με την υπέροχη θέα, τα ζεστά Ώχρα και Χοντροκόκκινο και το πολύ ιδιαίτερο Ντάμι που στο εσωτερικό του υπάρχει ενσωματωμένος φυσικός βράχος. Η μέρα ξεκινά με το πλούσιο πρωινό γεμάτο σπιτικά καλούδια όπως μαρμελάδες και χοντρές φέτες ζυμωτού ψωμιού στην πιο όμορφη αυλή που έχετε δει ποτέ. Αν καταφέρετε να αποχωριστείτε τη ζεστασιά του δωματίου σας, οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες θα σας οργανώσουν κατόπιν συνεννόησης δραστηριότητες όπως πεζοπορία, trekking, rafting, κανόε-καγιάκ, τοξοβολία, αναρρίχηση και πολλά άλλα. Περισσότερες πληροφορίες: www.souliotismansion.com

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.  Στο τέλος τους κάντε κλικ για να δείτε τους όρους και να αφήσετε τα στοιχεία σας. 
Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του ως τον Μάιο του 2017. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 6 Οκτωβρίου
Tags:διαγωνισμός 

Προηγούμενο

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία

Επόμενο

Ο νικητής του διαγωνισμού για το Μεταξοχώρι