Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Στεμνίτσα

Ξεκινάμε το Νοέμβρη χαρίζοντας σας ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία στο φιλόξενο και πολυτελές Trikolonion Country Hotel στη Στεμνίτσα. Πάρτε μέρες και ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο. Δώρο από το  Art Travel.  

Το Trikolonion Country Hotel είναι ένα ξενοδοχείο με πλούσια ιστορία.Το κεντρικό κεντρικό κτίριο λειτούργησε ως Σχολαρχείο Θηλέων, Γεωργική Σχολή. Έπειτα από την ανακαίνιση τους, τα κτίρια ενώθηκαν και γεννήθηκε ένα από τα πιο όμορφα «οικογενειακά» ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Ο αρμονικός συνδυασμός των στοιχείων της τοπικής αρχιτεκτονικής με κλασσικές και μοντέρνες αναφορές, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία 14 δωματίων και 4 σουιτών με άποψη, χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη αισθητική που φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια, δίνοντας  τη δική τους, μοναδική ερμηνεία στην έννοια της λέξης φιλοξενία.

Αν το lobby είναι η ψυχή κάθε ξενοδοχείου, το Country Club Τρικολώνιον είναι πραγματικά… μεγαλόψυχο. Ατμόσφαιρα με έντονο χρώμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Χώρος που σε ξεκουράζει και τον νοιώθεις δικό σου με την πρώτη ματιά. Η αποστολή του: να υποδεχθεί φίλους, να δημιουργήσει φιλίες.

Άνετοι χώροι, παραδοσιακά ταβάνια με φαρδιές σανίδες, τζάκι, νομαδικά χαλιά, αντικείμενα από δέρμα και φυσητό γυαλί. Αλλά και γυμναστήριο, υδρομασάζ, σάουνα, μασάζ, για να συνδυάσετε ψυχική και σωματική τόνωση ή έστω να επισκεφθείτε με λιγότερες… τύψεις τις ταβέρνες του χωριού.

Η διακόσμηση συμπληρώνεται με αυθεντικές λιθογραφίες και χαρακτικά καλλιτεχνών όπως ο Τσαρούχης, ο Φασιανός, ο Μυταράς, ο Μόραλης, ο Γκαλτέμης και ο Παντελιάς. Μην αμελήσετε να θαυμάσετε “την Στεμνίτσα στο φως του κεριού” και στο χώρο της υποδοχής “την Ελιά”, φιλοτεχνημένοι από τον Ναλμπάντη, καθώς και τις γκραβούρες του Καμαρινού.

Φως, που μπαίνει χορεύοντας από παντού, μόλις ανοίξετε τα εσωτερικά πατζούρια των παραθύρων. Ακόμα και το βράδυ, τα φώτα του χωριού παρέα με μερικά αστέρια, τρυπώνουν διακριτικά για να συναντήσουν τα φώτα του γραφείου και τα δυο λόγια που γράφετε σ’ όσους θα θέλατε να ήταν μαζί σας. Παραλλαγές στα χρώματα και στις λεπτομέρειες, υπάρχουν 3 «ομάδες» δωματίων που χαρακτηρίζονται με τα ονόματα «Γαία» (Πράσινο της ελιάς), «Φως» (αποχρώσεις του χρυσού) και «Ουρανός» (μπλέ του ουρανού).
 Τίποτε δεν θυμίζει ξενοδοχείο. Το Country Club Τρικολώνιον είναι ένα εξοχικό σπίτι, πάντα έτοιμο, στρωμένο, με το τζάκι αναμμένο, τα φρούτα σερβιρισμένα και τον καφέ να μοσχοβολάει στη χόβολη. Και το πιο πολύτιμο: τα έλατα του Μαινάλου, σε απόσταση, κυριολεκτικά, αναπνοής. Περισσότερες πληροφορίες: trikolonioncountry.gr

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.  Στο τέλος τους κάντε κλικ για να δείτε τους όρους και να αφήσετε τα στοιχεία σας. 


Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του έως τον Μάιο του 2017. Εξαιρούνται γιορτές και αργίες ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. 

 

Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 17  Νοεμβρίου
 

Tags:διαγωνισμός 

Προηγούμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στη Δράμα

Επόμενο

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Πορταριά