ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στον Πόρο

Οδεύοντας προς το τέλος της χρονιάς, σας κάνουμε ένα διαφορετικό δώρο. Αφήνουμε για λίγο τα βουνά και σας στέλνουμε τριήμερο στο γραφικό Πόρο, στο πιο σύγχρονο και καλόγουστο ξενοδοχείο του οικισμού του, το Boutique Hotel Δήμητρα. 

Αν δεν έχετε πάει χειμώνα στον Πόρο δεν ξέρετε πως δένει η παγωνιά με τα παραδοσιακά δρομάκια του οικισμού. Κάπου εκεί βρίσκεται και το Boutique Hotel Δήμητρα, που θα σας φιλοξενήσει για χάρη του Art Travel. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο παραδοσιακό συγκρότημα σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση στον οικισμό του Πόρου με δωμάτια που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα αλλά και τα γραφικά σπιτάκια του Πόρου. Τα πάντα στη διακόσμηση έχουν επιλεχθεί σωστά. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι απαλά: το λευκό, το ανοιχτό γκρι, το μπεζ και το λιλά είναι αυτά που συναντά κανείς πιο συχνά. Το αποτέλεσμα, σύγχρονο, σικ και ρομαντικό. Επίσης, μας άρεσαν οι retro πινελιές που μας θυμίζουν νησιωτική επαρχεία και μας φέρνουν στο νου εικόνες από άλλες, παλιότερες πιο αθώες εποχές. Αν επιλέξετε να πάτε την άνοιξη η ημέρα σας θα ξεκινά  στη βεράντα του ξενοδοχείου. Εκεί θα παίρνετε το πρωινό σας   απολαμβάνοντας παράλληλα την πανοραμική θέα που από αυτό το σημείο σας προσφέρεται. Περισσότερες λεπτομέρειες: www.dimitrahotelporos.gr 

Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου και στο τέλος του άρθρου θα βρείτε το λινκ για να πάρετε μέρος
Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. O νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του έως τον Μάιο του 2017. Εξαιρούνται γιορτές και αργίες ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. 

Έναρξη διαγωνισμού: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 5  Ιανουαρίου


Tags:διαγωνισμός διαγωνισμοί 

Προηγούμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στην Πορταριά

Επόμενο

Ο νικητής που κέρδισε το τριήμερο στο Πήλιο