Θα μένατε σε ένα ξενοδοχείο με άγρια ζώα;

Στην πολιτική πρωτεύουσα της Αυστραλίας, την Καμπέρα, άνοιξε αυτή την εβδομάδα ίσως το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο... Πρόκειται για το «Jamala Wildlife Lodge» το οποίο βρίσκεται μέσα στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο και το Εθνικό Ενυδρείο της πόλης.
Ανάμεσα στα καταλύματα των άγριων ζώων, πολλά από τα οποία ανήκουν σε απειλούμενα είδη, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του πρωτότυπου αυτού ξενοδοχείου, Richard Tindale, δημιούργησε δεκαοκτώ πολυτελή μπανγκαλόου τα οποία χωρίζονται από τους χώρους των ζώων με χοντρό γυαλί. 

909580 6125F2d0 97Bf 11E4 B380 6759E7d08be1

Dining With The Lions

Έτσι, οι προνομιούχοι επισκέπτες που διαμένουν στο «Jamala Wildlife Lodge» έχουν την δυνατότητα να δειπνούν, να κάνουν το μπάνιο τους ή απλά να ξεκουράζονται, έχοντας δίπλα τους μια οικογένεια λιονταριών, μερικούς λεμούριους πιθήκους ή μια πεινασμένη καμηλοπάρδαλη, που ποτέ δεν θα πει όχι σε όποια λιχουδιά και να της προσφέρουν. 

Giraffe Treehouse Exterior Crop

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δήλωσε στον Τύπο της Αυστραλίας ότι έφτιαξε το «Jamala Wildlife Lodge» για να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν πολλά άγρια ζώα, κάποια από τα οποία απειλούνται με εξαφάνιση, ενώ τονίζει ότι τα έσοδα από το κατάλυμα θα διατίθενται για την χρηματοδότηση του προγράμματος αναπαραγωγής των άγριων ζώων του ζωολογικού κήπου.

Thumb 158401 Atdw Gallery

Η τιμή για διαμονή σε ένα μπανγκαλόου του ξενοδοχείου αρχίζει από 260 ευρώ την βραδιά, αλλά μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο, αφού εξαρτάται από τον τύπο του μπανγκαλόου που θα επιλέξει ο επισκέπτης.

Thumb 158404 Atdw Gallery

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου προειδοποιεί τους επίδοξους επισκέπτες του καταλύματος ότι ο ύπνος τους δεν θα είναι και τόσο ήρεμος, όταν τα λιοντάρια θα βρυχώνται ακριβώς δίπλα τους! Περισσότερες λεπτομέρειες: www.nationalzoo.com.au

Warwick Jamala 

Credit: www.protothema.gr

Tags:Jamala Wildlife Lodge 

Προηγούμενο

Βαρσοβία: Mamaison Hotel Le Regina

Επόμενο

10 εναλλακτικά καταφύγια για ερωτευμένους