Αυτό το Airbnb στη Σκωτία είναι σαν ένα πραγματικό διαστημόπλοιο

Αν το όνειρο σας είναι να ταξιδέψετε στο διάστημα τότε ίσως το μόνο που πρέπει να κάνετε , είναι να επισκεφτείτε την Σκωτία και συγκεκριμένα τα Χάιλαντς, τα πανέμορφα υψίπεδα της χώρας. Εκεί θα βρείτε το AirShip002, ένα υπέροχο μικρό σπιτάκι, διαθέσιμο για ενοικίαση μέσω Airbnb.
 


Σύμφωνα με την περιγραφή του, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο και απομονωμένο μέρος  μέσα σε τέσσερα ιδιωτικά στρέμματα γης. Από την περιγραφή ακόμα θα καταλάβει κανείς  ότι αυτό το σπίτι έχει θέα 360 μοιρών, από το Sound of Mull μέχρι το νησί Mαλ ,και από την θάλασσα μέχρι το Ardnamurchan Point.Με το ένα υπνοδωμάτιο και το ένα μπάνιο, το σπίτι αυτό είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν μόνοι μακριά από τους πάντες και τα πάντα, ή και για ένα ζευγάρι που αποζητά λίγη απομόνωση. To μοναδικό υπνοδωμάτιο καταλήγει  στο σαλόνι και σε μια κουζίνα εξοπλισμένη με ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς για να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο γεύμα σ΄ένα τέτοιο ιδιαίτερο μέρος.  Εκείνο όμως που κλέβει την παράσταση, είναι το θολωτό μεγάλο παράθυρο με την απέραντη μπροστινή θέα, αλλά και η ενσωματωμένη βεράντα με τις δύο καρέκλες και το ζευγάρι κιάλια που θα βρείτε να σας περιμένουν . 
Αν διαβάσει κανείς τις 195 κριτικές του AirShip002, θα καταλάβει ότι αυτό είναι ένα μέρος που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Ξεχωρίσαμε μόνο μερικές από αυτές: 

«Το AirShip002, είναι άνετο, ιδιαίτερο  και ήρεμο και δεν παριστάνει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.» 

«Δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Είναι κάτι εκπληκτικό, μοναδικό, απομακρυσμένο, αναζωογονητικό ! Λατρέψαμε την κάθε στιγμή που περάσαμε εκεί. Ο περίπατος μέχρι το Auliston Point είναι εκπληκτικός. Την δεύτερη ημέρα, απολαύσαμε μια από τις πιο ωραίες δύσεις του ήλιου. Tην μία μέρα επιλέξαμε να φάμε έξω, και την επόμενη μαγειρέψαμε στο σπίτι. Ο ύπνος ήταν επίσης φανταστικός! Μην προσπεράσετε αυτό το Airbnb” 


«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς αυτό το μέρος. Και αν υπάρχουν αυτές μάλλον θα ήταν "υπέροχο, μοναδικό, ζεστό, αναζωογονητικό…" Αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στην Σκωτία, μόνο και μόνο για να μείνουμε σε αυτό το μέρος.»

Και να δεν πειστήκατε και θέλετε να το διαπιστώσετε μόνοι σας, η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινά από 175€. el.airbnb.com

Tags:διαμονή κατάλυμα 

Προηγούμενο

Μια μοναδική εμπειρία στη βίλα του Francis Ford Coppola στην Γουατεμάλα

Επόμενο

Eντυπωσιακό ξενοδοχείο Γερανός στην Κοπενχάγη