Νορβηγία: Απομόνωση σ'ένα ιδιαίτερο κατάλυμα.

Ο κόσμος μπορεί να εξακολουθεί να βρίσκεται στη σκιά της κοινωνικής αποστασιοποίησης,  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αρχίσετε να ονειρεύεστε πώς θα μοιάζουν οι κοινωνικά απομακρυσμένες διακοπές στο μέλλον. Και αυτά τα απομονωμένα σπιτάκια της Νορβηγίας μπορεί να είναι η ιδανική λύση.

Κρυμμένα στην άγρια νορβηγική πλευρά, οι μελλοντικοί ταξιδιώτες θα βρουν δύο μικροσκοπικά σπίτια που μοιάζουν με φωλιές πουλιών, τα λεγόμενα Birdbox. Τα σπίτια - το ένα βρίσκεται στο Fauske και το άλλο στο Langeland - είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ξεφύγουν από όλους και από όλα. «Χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε και απομακρυνθείτε από όλους και από όλα. Νιώστε κοντά στη φύση με απόλυτη άνεση. Απολαύστε τη θέα στην επική οροσειρά Blegja και το Førdefjord. Νιώστε την αληθινή νορβηγική ηρεμία στην εξοχή των πουλιών, τα ποτάμια που ρέουν και τα δέντρα με τον άνεμο να περνά ανάμεσα τους. Εξερευνήστε την εξοχή, περπατήστε μέχρι το φιόρδ και κάντε μια βουτιά, περπατήστε στα γύρω βουνά, χαλαρώστε με ένα καλό βιβλίο και διαλογιστείτε. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Birdbox. " έγραψε η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Birdbox. 
Tα σπιτάκια σε σχήμα κύβου είναι το ιδανικό μέρος για δύο άτομα ώστε να απομονωθούν στη μέση του πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απολαύσετε τη φύση κοιτάζοντας μέσα από τα τεράστια παράθυρα, να διαβάσετε ένα βιβλίο  ή απλά να απολαύσετε ένα ωραίο φλιτζάνι καφέ, τσάι ή κρασί και να χαλαρώσετε στο king size κρεβάτι.


«Κοιμηθείτε δίπλα στη φύση και απολαύστε το καταπληκτικό περιβάλλον της. Ξαπλώστε και κοιτάξτε τα εντυπωσιακά βουνά γύρω σας. Φορέστε τα σκι σας και κάντε ένα συναρπαστικό ταξίδι γύρω από τα κοντινά μονοπάτια. Περπατήστε στο Langelandsvatnet το καλοκαίρι και απολαύστε το κολύμπι στο ενεργειακό νερό. Η φαντασία σας είναι το όριο για αυτό που μπορείτε να ζήσετε.»

Αυτό το σπίτι είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για ένα ζευγάρι, αλλά διαθέτει αρκετό χώρο για δύο επιπλέον καρέκλες, ώστε να μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι ή να καθίσετε μαζί όλη τη νύχτα συζητώντας. https://www.airbnb.gr


Tags:Noρβηγία διαμονή κατάλυμα 

Προηγούμενο

Oνειρικά καταλύματα που ξεχώρισαν την περασμένη δεκαετία.

Επόμενο

Eλλάδα: Oι καλύτερες επιλογές για επιστροφή στη φύση.