Κοπεγχάγη: Bella Sky Comwell

Άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο 2011 και σίγουρα δεν πρόκειται απλά για άλλη μια νέα ντιζαϊνάτη άφιξη. Το Bella Sky Comwell είναι πλέον το πιο ψηλό ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη (76,5 μ.) και το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία (812 δωμάτια). Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι το ότι οι δίδυμοι πύργοι του έχουν κλίση ο ένας από τον άλλον 15 μοίρες, ξεπερνώντας κατά πολύ ακόμα κι αυτήν του Πύργου της Πίζας.

Σχεδιασμένο με βιοκλιματική φιλοσοφία από την 3XN Architects, προσφέρει 200 διαφορετικούς τύπους δωματίων σε 23 ορόφους, 30 αίθουσες συνεδριάσεων, 3 εστιατόρια, 2 μπαρ και ένα spa. Παρά το μέγεθός του, οι ιδιοκτήτες του Bella Sky Comwell δεν έκαναν καμία έκπτωση στην ποιότητα της διακόσμησης. Γήινα χρώματα, ξύλο και έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα από επώνυμους designers για να ταιριάζουν με τη δομή του ξενοδοχείου κυριαρχούν σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια έχουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και είναι εξοπλισμένα με πολυτελή amenities, όπως μπουρνούζια και παντόφλες σχεδιασμένα από τη Δανέζα fashion designer Camilla Staerk.

Υπάρχει ακόμα και όροφος αφιερωμένος ολόκληρος στις γυναίκες, ο Bella Donna Floor, με δωμάτια διακοσμημένα και σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες τους. Highlight το sky bar του 23ου ορόφου με θέα που φτάνει μέχρι και τη Σουηδία. 

 
Info 
Διεύθυνση: Center Boulevard 5, Κοπεγχάγη 
Τηλ.: 0045 3247 3000
Τιμές: από €87 το άτομο σε δίκλινο με πρωινό 

Προηγούμενο

Λονδίνο: Archer Street Cocktail Bar and Lounge

Επόμενο

Όσλο: Onda Restaurant