FOOD: Très Honoré, Παρίσι

 

Εξωτερικά δεν μας προϊδεάζει για το τι θα συναντήσουμε στο εσωτερικό του: ένα σχεδόν παραμυθένιο σκηνικό από καθρέφτες, βιτρό και πελώρια ξύλινα μανιτάρια που μοιάζει να ξεπήδησε από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Το ντεκόρ στο τριώροφο bar-restaurant φέρει την υπογραφή της αρχιτέκτονος Anne-Cécile και της interior designer κόρης της, Agnès Comar που πάντρεψαν κομμάτια της δεκαετίας του '50 με το νεο-αρ νουβό στυλ. Στην κουζίνα, ο σεφ Richard Demandrille ετοιμάζει ένα παραδοσιακό μενού που ταιριάζει σε γαλλικό μπιστρό με πιάτα όπως μοσχαρίσια μπριζόλα με φρέσκα φασολάκια (35 place du Marché Saint-Honoré, τηλ.: 0033 1 44 86 97 97, από €30 το άτομο).

 

Προηγούμενο

FOOD: Helen, Παρίσι

Επόμενο

FOOD: Ciel de Paris, Παρίσι