Άμστερνταμ: Ένας πύργος κάνει hot τη βόρεια πλευρά του

Ακόμα και οι ντόπιοι δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν στο Βόρειο Άμστερνταμ για να να διασκεδάσουν. Όμως αυτή την άνοιξη αυτό θα αλλάξει. Γιατί; Ο πύργος Royal Dutch Shell του αρχιτέκτονα Arthur Staal ανακαινίστηκε πλήρως και θα μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο υπερσύγχρονο πολυχώρο που θα ανοίξει επίσημα μέσα στον Μάϊο.

Ο πύργος Royal Dutch Shell του αρχιτέκτονα Arthur Staal μετονομάστηκε σε  A'DAM Toren ενώ μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό concept. Υψώνεται 20 ορόφους πάνω από τη γη και είναι έτοιμος να υποδεχτεί ντόπιους και ταξιδιώτες στους πολλούς και διαφορετικούς του χώρους. Θα αποτελείται από ξενοδοχείο, διαμερίσματα, εστιατόρια, μπαρ, χώρους χαλάρωσης, κέντρα διασκέδασης, συναυλιακούς χώρους. Ενώ παράλληλα, θα γίνει κοιτίδα δημιουργικότητας για πολλούς νέους καλλιτέχνες.Είναι παράξενο που ένας τόσο εναλλακτικός χώρος θα φιλοξενείται σε ένα ουρανοξύστη. Το κτίριο για να αποκτήσει νέα πνοή επιστρατεύτηκαν κορυφαία αρχιτεκτονικά στούντιο από την Ευρώπη και την Νέα Υόρκη. Τo στούντιο ICRAVE για παράδειγμα ανέλαβε το ξενοδοχείο, δίνοντας απαλούς τόνους στη διακόσμηση design για να ταιριάζει όπως λένε οι δημιουργοί με το συχνά συννεφιασμένο ουρανό του Άμστερνταμ.
Εκτός από τους πολλούς και ιδιαίτερους χώρους του πύργου, αυτή που πραγματικά κλέβει τα βλέμματα και την προτίμηση όλων είναι η οροφή. Από εκεί η θέα απλώς κόβει την ανάσα. Το μάτι διασχίζει όλο το λιμάνι, το ιστορικό κέντρο και όλες τις στέγες της πόλης. Εκεί με αυτή τη θέα μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο, το ποτό ή το καφέ σας. Το φανταστικό είναι πως σε λίγο καιρό εκεί ψηλά 20 όροφοι πάνω από τη γη θα βρίσκεται και μια κούνια στο χείλος της οροφής.

Δε θα μπορούσε να λείπει ένας χώρος φιλοξενίας μέσα σε ένα τέτοιο κτίριο. Μόνο που το Loft απευθύνεται μάλλον για πολύ εκκεντρικούς ταξιδιώτες. Καταλαμβάνει το 16ο και το 17ο όροφο του πύργου και αποτελείται από δωμάτια που έχουν γυάλινους τοίχους για εντυπωσιακή θέα. Μη απογοητεύεστε όμως γιατί λίγους ορόφους πιο κάτω υπάρχει το Sir Madame Hotel. Ένα urban εναλλακτικής αισθητικής ξενοδοχείο που όμως θα ανοίξει τις πόρτες του αργότερα μέσα στο 2016.Αυτό που δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε είναι το nightclub του A'DAM Toren που θα φιλοξενεί τους καλύτερους ευρωπαίους και Αμερικανούς dj. Οι υπεύθυνοι υπόσχονται κάθε μέρα και άλλη μουσική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες:
adamtoren.nl

Tags:Amsterdam άφιξη Άμστερνταμ 

Προηγούμενο

ME Milan Il Duca: Το πιο σέξι ξενοδοχείο στο Μιλάνο

Επόμενο

Ανοιξιάτικη άφιξη στο Πήλιο