Νέες πολυτελείς σουίτες στο Liostasi Hotel & Suites της Ίου

Φέτος το χειμώνα στο Liostasi Hotel & Suites της Ίου εργάστηκαν σκληρά για να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο ένα από τα καλύτερα πιο ρομαντικά και υψηλής αισθητικής ξενοδοχεία των Κυκλάδων.  

Έτσι λοιπόν, το αγαπημένο μας Liostasi Hotel & Suites μέλος της Small Luxury Hotels of the World, υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι με πέντε ιδιαίτερα καλόγουστες σουίτες. Το σχεδιασμό, την αισθητική και την φινέτσα τους υπογράφει ο διακεκριμένος σχεδιαστής και σκηνοθέτης Αντώνης Καλογρίδης. Οι σουίτες ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, στη ομάδα των προσεγμένων επιλογών του Liostasi Hotel & Suites προστέθηκαν οι μονόχωρες Ilios Junior Suites από τις οποίες αγαπήσαμε τις εξοχικές μπανιέρες που αποτελούν μέρος του δωματίου σοφά τοποθετημένες για να προσφέρουν υπέροχη θέα, καθώς και τις Ilios Private-Pool Suites αποτελούμενες η κάθε μία από υπνοδωμάτιο, σαλόνι και υπαίθριο καθιστικό σε ιδιωτική βεράντα με γυάλινη ιδιωτική πισίνα. Οι πελάτες της πτέρυγας έχουν στη διάθεσή τους ξεχωριστή θέα στο λιμάνι και τη θάλασσα προσανατολισμένη σε ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου. 


 


Σε όλα αυτά προσθέστε, ότι αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο η λειτουργία του εστιατορίου Grandma’s. Η εκ βάθρων ανακατασκευή του καταλόγου εδεσμάτων και κρασιών έγινε με την συνεργασία του Γιώργου Χατζηγιαννάκη του γνωστού εστιατορίου Selene στη Σαντορίνη, το δε κατάλογο των ποτών επιμελήθηκε ο διακεκριμένος maître των cocktail Αχιλλέας Καραουλάνης. Επίσης εμπλουτίζεται το βραβευμένο πρωινό με πρόσθετα εδέσματα κυκλαδίτικης έμπνευσης. 
Επιπλέον προστέθηκε στο Liostasi Spa ένας υπαίθριος χώρος περιποιήσεων για ζευγάρια, ο οποίος συμπληρώνει τον εσωτερικό χώρο θεραπειών και το υπαίθριο Jacuzzi με τη συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τα γειτονικά Κυκλαδονήσια. Για το 2016 ανακοινώθηκε η αποκλειστική συνεργασία του ξενοδοχείου με την Apivita, η οποία περιλαμβάνει τόσο τις νέες θεραπείες στο Spa όσο και τα καλλυντικά στα δωμάτια.
 


Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει το μνημειακών διαστάσεων γλυπτό «ANATASIS Z» που δημιούργησε αποκλειστικά για τον χώρο του ξενοδοχείο ο διεθνώς αναγνωρισμένος ζωγράφος και γλύπτης Κωστής Γεωργίου. Τα έργα  του κ. Γεωργίου εκτίθενται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου και στις πλέον αναγνωρισμένες συλλογές έργων τέχνης σε Ευρώπη, Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία κλπ.
 
Τέλος, τη φετινή σεζόν θα πρωτολειτουργήσει ένα ακόμη νέο τμήμα στο Liostasi Hotel & Suites με τη μορφή ενός σινεμά. Το Cine Liostasi είναι ένας υπαίθριος κινηματογράφος μέσα σε έναν ελαιώνα που θα προβάλει ασπρόμαυρες ταινίες του παλαιού καλού ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.liostasi.gr

Tags:Liostasi Ίος newentries2016 

Προηγούμενο

Μύκονος: New entries 2016

Επόμενο

Nero Nero: Εστιατόριο μόνο για δύo