Ζήστε την ευρωπαϊκή πολυτέλεια μέσα από τις σουίτες αυτού του ιστορικού τρένου

Όσον αφορά τα ταξίδια με τρένο, κανείς δεν ξέρει να τα κάνει καλύτερα, από το θρυλικό Belmond Venice Simplon-Orient-Express. Μάλιστα το 2021, το Venice Simplon-Orient-Express θα επεκταθεί και θα περιλαμβάνει στα δρομολόγιά της ακόμα περισσότερες διαδρομές και προορισμούς.


Η αγαπημένη αμαξοστοιχία, η οποία έχει καθιερωθεί από καιρό για την αίγλη και το ρομαντισμό της, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα προσθέσει πέντε νέα σημεία επιβίβασης σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Ρώμης, της Φλωρεντίας, της Γενεύης, των Βρυξελλών και του Άμστερνταμ. Οι επισκέπτες θα μεταφέρονται κατά τη διάρκεια μιας διανυκτέρευσης από τη Φλωρεντία και τη Ρώμη, με τα 17 ανακαινισμένα βαγόνια του τρένου, πριν φτάσουν στο Παρίσι μέσα από τις ιταλικές λίμνες και τα ελβετικά βουνά.Από εκεί, η αμαξοστοιχία θα περάσει μέσω του περάσματος Brenner και θα κάνει τη διαδρομή είτε από τη Γενεύη προς τη Βενετία, είτε θα ξεκινήσει μια περιήγηση σε τρεις πρωτεύουσες της Ευρώπης, δηλαδή το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ - ως μέρος της διαδρομής από τη Βενετία προς το Άμστερνταμ. Συνδυάζοντας τη νέα διαδρομή από τη Φλωρεντία με τις αδελφές ιδιοκτησίες του, το Belmond Villa San Michele και το απόγειο της Τοσκάνης, το Belmond Castello di Casole, οι ταξιδιώτες κατευθύνονται από την Αναγέννηση της Τοσκάνης προς την Πόλη του Φωτός.

Το πακέτο δύο διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση στο τρένο και μία διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο της εταιρείας Belmond, ξεκινώντας από 2.257€ ανά άτομο. Για παρατεταμένη διαμονή, μια προσφορά έξι διανυκτερεύσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας διανυκτέρευσης στο τρένο και πέντε διανυκτερεύσεων στο Belmond Castello di Casole, ξεκινά από 6.300€ ανά άτομο ή πέντε διανυκτερεύσεις στο Belmond Villa San Michele στα 6.132€ ανά άτομο.Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης μεταφορές από και προς τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθημερινό πρωινό στα ξενοδοχεία και όλα τα ποτά και τα γεύματα στο Venice Simplon-Orient-Express. Από τη Φλωρεντία έχουν προγραμματιστεί μόνο δύο αναχωρήσεις για το 2021, οι οποίες είναι στις 26 Μαΐου και στις 14 Ιουλίου.

Επιπλέον, το ντεμπούτο τους κάνουν και τρεις νέες σουίτες του Venice Simplon-Orient-Express αυτή τη σεζόν, καθεμία από τις οποίες βρίσκεται στην παλαιότερη αμαξοστοιχία του τρένου. Οι νέες σουίτες με τις ονομασίες Βιέννη, Πράγα και Βουδαπέστη διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους, διπλά κρεβάτια και σαλόνι με ενδοδαπέδια θέρμανση, καθιστώντας τες μια εξαιρετικά ζεστή εμπειρία και το ιδανικό μέρος για να ξαπλώσουν οι επισκέπτες το βράδυ, ενώ το απαλό λίκνισμα του τρένου τους νανουρίζει απαλά.Κάθε καμπίνα επιμελήθηκε από το Wimberly Interiors, για να αντικατοπτρίζει το πνεύμα κάθε πόλης, ενώ παραμένει πιστή στο αρχικό σχέδιο αρτ ντεκό της δεκαετίας του 1920. Οι επιπλέον παροχές των σουιτών περιλαμβάνουν μια προσωπική, 24ωρη εξυπηρέτηση, σαμπάνια κατόπιν αιτήματος, δείπνο στη σουίτα και ιδιωτικές μεταφορές από και προς το τρένο.

Για να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες και να κάνετε κράτηση για τη δική σας σουίτα επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Belmond.Tags:τρένο Ευρώπη πολυτέλεια 

Προηγούμενο

To low cost τρένο που θα συνδέει Μαδρίτη-Βαρκελώνη.

Επόμενο

Εν πλω με τα εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια του 2021.