Γνωρίστε την πρώτη γυναίκα που έκανε το γύρο του κόσμου

Η Cassandra De Pecol έκανε αυτό που ονειρεύονται όλοι και λίγα περισσότερα. Τι;  Έγινε η πρώτη και η νεαρότερη γυναίκα που έκανε το γύρο του κόσμου σπάζοντας Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Δείτε τα εντυπωσιακά ταξίδια της. 

Η Cassandra De Pecol , είναι μια 27χρονη γυναίκα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ που μόλις αναδείχτηκε η νεότερη που έκανε το γύρω του κόσμου. Είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να επισκεφτεί τόσες χώρες στο πλανήτη.

Η ιστορία και η περιπέτεια της ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015. Ετοίμασε τη βαλίτσα της, παράτησε τη συνηθισμένη ζωή της και έβαλε σκοπό να καταπλήξει τους πάντες κάνοντας το όνειρο της: Να κάνει το γύρο του κόσμου. Ονόμασε μάλιστα το project Expedition196, όπου 196 είναι ο αριθμός των χωρών που έπρεπε να επισκεφτεί. 

Στις 2 Φεβρουαρίου, η  Cassandra De Pecol επισκέφτηκε την Ιεμένη. Αυτή ήταν και η 196η χώρα που είχε η Cassie De Pecol στη ,λίστα της. Το ταξίδι της συνολικά διήρκεσε 18 μήνες και 26 ημέρες, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν τρία χρόνια και τρεις μήνες. Όλους αυτούς τους μήνες, η Cassandra De Pecol μας μετέφερε εικόνες διαρκώς από τα ταξίδια μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Cassandra De Pecol πήρε 255 πτήσεις, φυτεψε δέντρα σε πρεισσότερες από 50 χώρες και χρειάστηκε πέντε διαβατήρια. Πέρασε σε κάθε χώρα από δύο έως πέντε ημέρες. Επίσης, κινηματογραφούσε τα ταξίδια της και ελπίζει στο μέλλον να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για αυτό της το εγχείρημα. Τα ταξίδια για την  Cassandra De Pecolωστόσο δεν φαίνεται να τελείωσαν εδώ. Έχει ήδη εισιτήρια για την Ανταρκτική, ενώ το καλοκαίρι θα διδάξει ένα σεμινάριο για το πως να ταξιδεύουμε ασφαλείς σε όλο τον κόσμο. 
Ε...αυτή κάτι θα ξέρει παραπάνω. H Cassandra De Pecol δήλωσε στο CNN ότι η πιο δύσκολες στιγμές στα ταξίδια σας ήταν όταν έπρεπε να εκδόσει βίζες.  “Υπήρχαν περιπτώσεις που όταν έκανα ένα post στο Facebook “βοήθεια χρειάζομαι βοήθεια να μπω στη Συρία”, εκείνη την ώρα έπρεπε να εμπιστευτώ ένα άγνωστο», είπε. Αυτός είναι ο χάρτης από ολόκληρο το ταξίδι της. Μάθετε τα πάντα για αυτή από το site expedition196.com και από το λογαριασμό της στο Instagram

Tags:Cassandra De Pecol 

Προηγούμενο

Τα αγαπημένο στέκι του Ράιαν Γκόσλινγκ

Επόμενο

Ευρώπη: 4 μυστικοί προορισμοί για καλοφαγάδες