Το πιο «μεθυστικό» τρένο του κόσμου.


Με τις περισσότερες χώρες να προχωρούν σε εμβολιασμούς και μερικές από αυτές να αρχίζουν να ανοίγουν τα σύνορα τους στους ταξιδιώτες, αισθανόμαστε σαν να έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται το φως στο τέλος του τούνελ. Σίγουρα ο δρόμος μέχρι να ταξιδέψουμε ξανά όπως κάναμε πριν την πανδημία, είναι μακρύς, αλλά έχουμε ήδη πολλά στο μυαλό μας για όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε και τα μέρη που θα θέλαμε να επισκεφτούμε. Όπως για παράδειγμα το Jose Cuervo Express, το τρένο τεκίλας του Μεξικού, το οποίο επέστεψε και δέχεται ήδη κρατήσεις για το 2021. Το all-you-can-drink «Tequila Train» προσφέρει μια 11ωρη διαδρομή μέσω της πολιτείας Jalisco, μεταξύ της Γκουανταλαχάρα και της πραγματικής πόλης της Τεκίλα, με αξιοθέατα, κοκτέιλ και μερικές δροσερές εμπειρίες στο δρόμο. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα διαφορετικά «βαγόνια» ή καμπίνες που κυμαίνονται από luxe έως super-luxe. (Express, Premium Plus, Diamond και Elite).

CHOCOLATE TRAIN: ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΤα εισιτήρια θα στοιχίζουν 116-166$ ανά άτομο, με τους επιβάτες premium να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια, όπως το open bar που σερβίρει κοκτέιλ υψηλών προδιαγραφών. Ανεξάρτητα από τον τύπο καμπίνας που κάνετε κράτηση, όλοι οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια γευσιγνωσία τεκίλας με έναν εμπειρογνώμονα από την Jose Cuervo, καθώς και μια εκδρομή σε ένα χωράφι αγαύης για να παρακολουθήσουν μια επίδειξη συγκομιδής. 
Όπως όλες οι άλλες εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται η Mundo Cuervo, το Jose Cuervo Express θα λειτουργεί με μειωμένη χωρητικότητα, σύμφωνα με τα πρότυπα από την κυβέρνηση της Jalisco. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγχουν τη θερμοκρασία των επισκεπτών κατά την επιβίβαση και πρέπει να τηρούν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης. Όλα τα βαγόνια απολυμαίνονται μεταξύ των ταξιδιών για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και άνετη διαδρομή. Μέχρι να μπορέσουμε να το επισκεφτούμε, ρίχνουμε μια ματιά στο πιο μεθυστικό τρένο του κόσμου, κατά προτίμηση με ένα παγωμένο ποτήρι τεκίλα στο χέρι.


Tags:τρένο Μεξικό 

Προηγούμενο

Οι πιο περιπετειώδεις προορισμοί μας.

Επόμενο

Λισαβόνα: Τι πρέπει να κάνετε.