Άνδρος: Δίκλινα από €35

Το μόνο που θέλουμε είναι να βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά της  και να αγναντεύουμε από την βεράντα μας το πέλαγος δίχως το βλέμμα να σκοντάφτει πουθενά. Αυτή είναι η πραγματική πολύτελεια στα καλύτερα, smart travel καταλύματα της Άνδρου.

Άνδρος: Δίκλινα από €48.Perrakis 
Πάνω από δυο παραλίες της Ακτής Κυπρί, το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται στους θαμώνες η ψευδαίσθηση πως βρίσκονται σε πλοίο. Μετά από μια μέρα ηλιοθεραπείας στον ήλιο και κολύμπι στην παραλία μπορείτε να πάρετε το μεσημεριανό σας γεύμα στο εστιατόριο Κυκλάδες, στο οποίο σερβίρονται δυο διαφορετικά μενού κλασικά πιάτα, αλλά και πιο μοντέρνα μεσογειακά (Κυπρί, τηλ.: 22820 71456, www.hotelperrakis.com, από €60 το δίκλινο με πρωινό). 
 


 
Aneroussa Beach Hotel
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από δυο παραλίες με αφράτη άμμο και 800μ. μόλις από το Μπάτσι. Ολόλευκα δωμάτια όπου θα βρείτε ότι χρειάζεστε, ενώ θα αγαπήσετε τα μπαλκονάκια του ατενίζουν το πέλαγος. Ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλους τους θαμώνες είναι το bar του ξενοδοχείου κυρίως για τις σαλάτες που σερβίρει όλες τις ώρες της ημέρας (Μπάτσι, τηλ.: 22820 41044-45, www.aneroussabeach.gr, από €65 το δίκλινο με πρωινό). 
 Iro Suites & Studios 
Θα τα συναντήσετε σε ένα καταπράσινο κτήμα 5 στρεμμάτων στη είσοδο της Χώρας και σε απόσταση 1 χλμ από το κέντρο της καθώς και από την παραλία του Νημποριού. Το πρωινό σερβίρεται κάτω από μια βελανιδιά, το οποίο ετοιμάζεται ετοιμάζουμε εκείνη τη στιγμή με δικά μας υγιεινά υλικά. Χώρα, τηλ.: 22820-25150, irosuites.com, από €90 το δίκλινο). 
 


Ιωνία Studios
Το νεόκτιστο ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Αγίου Πέτρου και πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Γαυρίου. Στα τρία μικρά κτίρια είναι μοιρασμένα 15 άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που διαθέτουν από μπαλκόνι, ψυγείο και κλιματισμό μέχρι πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (Κάτω Άγιος Πέτρος, τηλ.: 22820 71508, www.ioniastudios.gr, από €35 το δίκλινο). 
 
Στην δεύτερη σελίδα θα δείτε περίσσότερα.
 

Προηγούμενο

Φολέγανδρος: Δίκλινα από €40

Επόμενο

Φλωρεντία: Πού θα μείνετε από €45