Go Native: Ο πιο έξυπνος τρόπος να μείνετε στο Λονδίνο

Βρήκαμε ίσως τη πιο smart επιλογή διαμονής στη βρετανική πρωτεύουσα. Πρόκειται για μια αλυσίδα από διαμερίσματα στις πιο hot γειτονιές του Λονδίνου που οι τιμές ξεκινούν από 80 λίρες. 
Γιατί να επιλέξεις ένα απρόσωπο δωμάτιο ξενοδοχείου από την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να μείνεις σε ένα διαμέρισμα στο οποίο θα νοιώσεις σαν στο σπίτι του; Σε αυτό το ερώτημα φαίνεται πως σκέφτηκαν να απαντήσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται από το project Go Native που τα τελευταία χρόνια κερδίζει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών της βρετανικής πρωτεύουσας όλο και πιο πολύ. Πρόκειται για μια σειρά από ιδιαίτερα καλαίσθητα διαμερίσματα διάσπαρτα σε διάφορα στρατηγικά σημεία σε όλο το Λονδίνο. Μπορεί να τα επιλέξει κανείς για να μείνει μια νύχτα, αλλά και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως πχ για μια εβδομάδα ή και ένα μήνα.

1

17154 Original

17166 Original

18188 Original

Αυτό που λατρέψαμε είναι η αισθητική και η πολύτιμη αίσθηση ότι μένεις σπίτι σου, μιας και δεν υπάρχει ρεσεψιόν, ενώ οι υπάλληλοι δεν σας ενοχλούν αν δεν τους ζητήσετε. Ακόμα και το πότε θα περάσουν να φροντίζουν την καθαριότητα γίνεται μετά από συνεννόηση μαζί σας έτσι να επιτευχθεί η απόλυτη εξατομίκευση στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Αυτό δε σημαίνει πως μένεις αβοήθητος σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι. Υπάρχει τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο μπορείς να καλείς όλο το 24ώρο για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, απορία ή ανάγκη σας. Το προσωπικό θα σας βοηθήσει αμέσως ακόμη και αν χρειαστεί να επισκεφτεί το διαμέρισμα σας.  Αυτό που μας άρεσε επίσης στα διαμερίσματα του Go Native είναι οι πολλές και διαφορετικές επιλογές. Όλα έχουν μοντέρνα, σύγχρονη διακόσμηση με pop πινελιές, όλα όμως επίσης έχουν διακριτικές πινελιές ιστορίας και βρετανικής αισθητικής γεγονός που αυξάνει την αυθεντικότητα της φιλοξενίας, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι μένεις στο σπίτι ενός Λονδρέζου φίλου ή στο δικό σου σπίτι στο Λονδίνο.

London Camden Grid 1

Oakwood Cromwell Rd
Go Native Oakwood Cromwell Rd

Go Native Mayfair
Go Native Mayfair

Go Native Stratford East
Go Native Stratford East

Go Native Stratford East2
Go Native Stratford East 

Hyde Park
Go Native Hyde Park

Πως γίνεται;
Από την στιγμή που έχετε επιλέξει να ταξιδέψετε στο Λονδίνο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο site του Go Native (www.gonative.com). Εκεί ανάλογα με την περιοχή που θέλετε να μείνετε βλέπετε τα διαθέσιμα διαμερίσματα που υπάρχουν και επιλέγετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες σας. Στο mail σας θα έρθει ένας κωδικός με το οποίο θα ανοίξετε την είσοδο, αλλά και ο κωδικός ενός μαύρου κουτιού μέσα στο οποίο θα έχουν φυλάξει τα κλειδιά του διαμερίσματος που θα σας φιλοξενήσει για τις υπόλοιπες ημέρες. Σε ένα φάκελο επίσης θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες που θα μπορούσατε να χρειαστείτε. Ακόμα και αυτές που δεν είχατε σκεφτεί...

Hyde Park2
Go Native Hyde Park

Hyde Park3
Go Native Hyde Park

Δικό μας αγαπημένο
Λατρέψαμε ένα τα νέα αποκτήματα του Go Native, το Ludgate Square στο City (8-9 Ludgate Square) λίγα βήματα από τον καθεδρικό St Paul και τη Millennium Bridge. Πρόκειται για δωμάτια που έχουν αδυναμία στο παιχνίδι συνδυασμών του άσπρου και του μαύρου, με cineφιλ αναφορές, άνετο τεράστιο κρεβάτι, καθιστικό με άνετο καναπέ και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για να φτιάξετε μόνοι σας το πρωινό ή όποιο άλλο γεύμα της ημέρας θελήσετε. 

1 Bedroom Living Room1

1 Bedroom Living Room2

2 Bedroom Bathroom

2 Bedroom Bedroom

2 Bedroom Kitchen1

Μπείτε στο www.gonative.com και βρείτε και εσείς το δικό σας σπίτι στο Λονδίνο.

Tags:Λονδίνο London διαμερίσματα low budget 

Προηγούμενο

14 οικονομικά ταξίδια για το καλοκαίρι

Επόμενο

Βαρκελώνη: Βρήκαμε την πιο έξυπνη λύση διαμονής