10 συμβουλές για check in με το μωρό

Ήρθε η στιγμή που θα ταξιδέψετε για πρώτη φορά με το μωρό σας; Η διαμονή στο ξενοδοχείο μπορεί να σας προκαλεί άγχος αλλά σίγουρα θα γίνει ευκολότερη ακολουθώντας τα tips μας.


1. Πάρτε μαζί σας αρκετά αντισηπτικά μαντηλάκια για να καθαρίσετε την κούνια του μωρού που θα σας δώσουν από το ξενοδοχείο.

2. Μην ξεχάσετε να πακετάρετε την αγαπημένη κουβερτούλα του μωρού, για να νιώθει ότι βρίσκεστε στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού.

3. Προσπαθήστε να τηρείτε το πρόγραμμα φαγητού και ύπνου του μωρού σας.

4. Αποφύγετε να μείνετε σε δωμάτιο κοντά στο ασανσέρ, για να μην ενοχλείται το μωρό σας από τους ήχους ή τους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν συνεχώς.

5. Πάρτε μαζί σας αρκετό από το αγαπημένο σνακ του μωρού σας, όπως για παράδειγμα μπισκοτάκια.

6. Προμηθευτείτε αρκετές ποσότητες από πάνες και μωρομάντηλα για να μην βρεθείτε να ψάχνετε πανικόβλητοι στα σούπερ μάρκετ.

7. Πάρτε μαζί σας πετσέτες και σεντόνια του μωρού καθώς εκείνα των ξενοδοχείων ενδέχεται να μην είναι όσο απαλά θα θέλατε ή να έχουν πλυθεί με απορρυπαντικό που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα του μωρού σας.

8. Επικοινωνήστε εγκαίρως με το ξενοδοχείο για να ζητήσετε κούνια αλλά και για να ενημερωθείτε για το μπάνιο. Για παράδειγμα, υπάρχει μπανιέρα ή ντουζιέρα; Ή μήπως ο νιπτήρας είναι αρκετά μεγάλος για να κάνετε εκεί μπάνιο το μωρό;

9. Το μωρά χρειάζονται πολλά προϊόντα περιποίησης όπως σαμπουάν και κρέμες, κάτι που θα προσθέσει αρκετό βάρος στις αποσκευές σας. Προτιμήστε να προμηθευτείτε όλα αυτά τα προϊόντα σε ταξιδιωτικό μέγεθος για να γλιτώσετε το έξτρα βάρος.

10. Πάρτε μαζί σας αρκετές σακούλες! Σίγουρα θα σας χρειαστούν για να πετάτε τις πάνες του μωρού ή να ξεχωρίζετε τα λερωμένα ρούχα του.

Tags:συμβουλές tips ξενοδοχεία παιδιά 

Προηγούμενο

Σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί αυτό τον τρόπο για να εντοπίζετε τη βαλίτσα σας!

Επόμενο

WifiCatalogue: Μια νέα υπηρεσία χρήσιμη για επιχειρηματίες.