Η άγνωστη booking υπηρεσία που θα σας λύσει τα χέρια

Έχετε κλείσει το εισιτήριο σας για τον προορισμό που επιθυμείτε και τώρα πρέπει να βρείτε ξενοδοχείο. Αλλά, δεν έχετε χειρότερο από το να ψάχνετε σε δεκάδες site για να βρείτε το ξενοδοχείο στη σωστή γειτονιά, στην καλύτερη τιμή, με τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη και τα καλύτερα σχόλια. Λοιπόν, υπάρχει μια νέα λύση για εσάς. Μόλις λανσαρίστηκε μια νέα υπηρεσία, ένα travel startup που σκοπό να κάνει τη ζωή πιο εύκολη στους ανθρώπους που δεν νιώθουν πολύ βολικά με όλη αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο facebook. Το απαντητικό κείμενο θα σας στείλει τις καλύτερες επιλογές σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. 

Αρχικά πρέπει να κάνετε like στο SnapTravel στο Facebook, μετά στείλτε ένα μήνυμα με όλα τα δεδομένα που έχετε: προορισμό, ημερομηνίες και τα χρήματα που μπορείτε να δώσετε. Για παράδειγμα: Ταξιδεύω στο Λονδίνο από το Μάιο 15-20/2017 και δεν μπορώ να δώσω περισσότερο από 400 euro. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα αποσταλούν πίσω όλες τις επιλογές με αυτό το budget. 

Το μεγάλο πλεονέκτημα του SnapTravel είναι ότι καταφέρνει να «ψαρέψει» τις καλύτερες τιμές από όλα τα site με τις προσφορές έτσι ώστε να μην χαθείτε εσείς ανάμεσα σε χιλιάδες κλικ και αντίστοιχες υπηρεσίες. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή μεταξύ άλλων και του Henry Shi, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του μια πολύ υψηλή θέση στη Google (ήταν αυτός που λάνσαρε το YouTube Artists Analytics). 

Το SnapTravel δεν είναι απλώς ένα ρομπότ που κάνει τη «βρώμικη» δουλειά του booking. Παρέχει υπηρεσίες 24ώρες το 24ώρο με τους ανθρώπους του να περιμένουν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες του σύγχρονου ταξιδιώτη. 

Από τη στιγμή που θα βρείτε το ξενοδοχείο σας, η υπηρεσία δε σταματά εκεί. Το SnapTravel συνεχίζει να επικοινωνεί για λογαριασμό σας με το ξενοδοχείο σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, που θελήσετε κάτι παραπάνω. Ενώ, μπορούν να τηλεφωνήσουν ακόμη και στο ξενοδοχείο για τις τελευταίες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα μια καθυστέρηση στο check in. 

Tags:booking apps 

Προηγούμενο

Τι να μην κάνετε στο ξενοδοχείο

Επόμενο

8 μυστικά για σωστές φωτογραφίες