Δύο εφαρμογές κινητού που ετοιμάζουν τη βαλίτσα σας για εσάς

Αν μέχρι σήμερα φτάνετε σε κάθε προορισμό σας έχοντας ξεχάσει να πάρετε μαζί σας κάτι σημαντικό, υπάρχουν δύο εφαρμογές κινητού που θα σας λύσουν τα χέρια προστατεύοντάς σας από δυσάρεστα απρόοπτα. 

PackPoint: Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε προορισμό, περίοδο, διάρκεια και σκοπό ταξιδιού (επαγγελματικό ή αναψυχής), αλλά και τις δραστηριότητες που οργανώνετε. H PackPoint θα αναλάβει, αμέσως μετά, λαμβάνοντας υπόψη της την πρόβλεψη του καιρού, να σας ετοιμάσει τη λίστα με όλα όσα πρέπει να περιέχει η βαλίτσα σας. Φυσικά, αν δεν συμφωνείτε με οποιαδήποτε από τις προτάσεις της, μπορείτε να τροποποιήσετε το περιεχόμενο της λίστας προτού αρχίσετε να κάνετε check σε ό,τι προσθέτετε στις αποσκευές σας. Δωρεάν για iPhone, Android.

Packing Pro: Ένα app ιδανικό για οικογένειες, καθώς ετοιμάζει πολλαπλές λίστες για το ίδιο ταξίδι, από μία για κάθε μέλος της οικογένειας. Επιπλέον, μπορείτε να το ρυθμίσετε να σας στέλνει ειδοποιήσεις για να θυμηθείτε να βάλετε στη βαλίτσα σας συγκεκριμένα αντικείμενα σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες – ώστε να μην ξεχάσετε π.χ. όταν επισκεφτείτε το Σαββατοκύριακο το εξοχικό σας να πάρετε μαζί σας τα μαγιό που θα πακετάρετε για τις φετινές διακοπές σας σε κάποιο Κυκλαδονήσι. $2.99, iPhone.

Προηγούμενο

7 «μυστικά» για το φαγητό στο αεροπλάνο

Επόμενο

Με τη Blue Star Ferries οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο