Η επέκταση του browser που μας ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο

Όλοι έχουμε συχνά ένα εκατομμύριο καρτέλες ανοιχτές ταυτόχρονα. Γιατί λοιπόν να μην τις χρησιμοποιήσουμε για να “ταξιδέψουμε” κάπου; Εκτός από τις ψηφιακές περιηγήσεις σε μουσεία, εθνικά πάρκα και άλλα αξιοθέατα, δε νιώθετε έντονα την ανάγκη να ταξιδέψετε κάπου σαν ντόπιοι, ακόμα κι αν βρίσκεστε στο σπίτι σας;


Το Tab With A View, είναι μια επέκταση για το Google Chrome, η οποία μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου από την άνεση του σπιτιού μας, απλώς ανοίγοντας μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης. Η επέκταση επιλέγει τυχαία μια όμορφη φωτογραφία ή ένα βίντεο από κάποιον προορισμό, ο οποίος υποβάλλεται από πραγματικούς ανθρώπους και το συναρπαστικό είναι, ότι δεν ξέρετε ποτέ πού θα σας οδηγήσει κάθε νέα καρτέλα, που ανοίγετε.

Εάν είστε από τα άτομα, που έχουν ανοιχτές ένα εκατομμύριο καρτέλες όλη την ώρα, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε μόνο μία και να χρησιμοποιήσετε τα βέλη δεξιά ή αριστερά, για να περιηγηθείτε σε διαφορετικούς προορισμούς. Είναι σαν γρήγορες, εικονικές διακοπές την ώρα που δουλεύετε.Η επέκταση εμφανίζει επίσης, πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά στοιχεία, για τον COVID-19, όπως και τους κανονισμούς, που ισχύουν βάσει της εθνικότητας για κάθε προορισμό που βλέπετε. Μπορεί να αποτελέσει και την έμπνευσή σας για τα μελλοντικά σας ταξίδια.

Το Tab With A View διαθέτει μία ευρεία γκάμα φωτογραφιών και βίντεο, όπως φωτογραφίες από drone, καθημερινή θέα από παράθυρα σπιτιών, θέα από μπαρ, εστιατόρια ή ξενοδοχεία σε ειδυλλιακές τοποθεσίες, καθώς και εικονικές περιηγήσεις και εκδρομές. 

Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει στο Tab With a View ανεβάζοντας μια εικόνα ή βίντεο στην πλατφόρμα. Για να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης στο Chrome, μεταβείτε στο Chrome Web Store και κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στο Chrome". Απέχετε μόνο ένα άνοιγμα καρτέλας από ένα χαλαρωτικό καταφύγιο.

Πηγή: www.travelandleisure.comTags:επέκταση browser ταξίδι ψηφιακό a tab with a view 

Προηγούμενο

5 trends που θα αλλάξουν τα ταξίδια μας.

Επόμενο

Πότε θα μπορέσουμε να φάμε ξανά σε εστιατόριο;