Δείτε πως ένας τουρίστας σκαρφάλωσε στην Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας

Ένας 18χρονος αποφάσισε να σκαρφαλώσει στη μεγαλύτερη από της πυραμίδες της Γκίζας παρά τους όποιους κινδύνους και δυσκολίες. Ο ρωσικής καταγωγής Αντρέι Σισίλκσι επιχείρησε αυτό που για το πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο και τα κατάφερε. Έφτασε στην κορυφή της πυραμίδας, ύψους 146 μέτρων, μέσα σε μόλις 8 λεπτά! Εκτός από το επικίνδυνο τους εγχειρήματος, το να ανέβει κάποιος σε μια πυραμίδα είναι και παράνομο. Για το λόγο αυτό ο νεαρός όταν εντοπίστηκε από τις αρχές μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περαιτέρω κυρώσεις.
«Μου πήρε οκτώ λεπτά για να ανέβω και στην πορεία άκουγα μουσική», λέει ο 18χρονος που ζει στο Μόναχο. «Λίγα λεπτά μετά με κατάλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας μου φώναζαν να κατέβω. Οι ντόπιοι που είχαν πει πως κινδύνευα να πάω φυλακή, αν και πιστεύω πως οι φωτογραφίες το άξιζαν. Ήταν σουρεαλιστικό να στέκεσαι στην κορυφή ενός από τα θαύματα του κόσμου, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήθελα να ζήσω τον αιγυπτιακό πολιτισμό και σίγουρα αυτό το κατάφερα», περιγράφει.

Ο νεαρός είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο με μόνο σκοπό να ανέβει στην κορυφή της πυραμίδας και φυσικά όταν το κατάφερε δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες. Μάλιστα διατηρεί έναν πολύ ενδιαφέροντα λογαριασμό στο Instagram, όπου κάθε του post κερδίζει χιλιάδες like. Ενώ, ως υποσημείωση κάτω από το όνομα του γράφει τα εξής: «Αφήστε πίσω την λαμπρή καριέρα σας και αρχίστε να ζείτε!»

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο. 

Tags:Πυραμίδα της Γκίζας 

Προηγούμενο

Νέα Υόρκη: Δεν φαντάζεστε τι έγινε το Σ/Κ στους δρόμους της

Επόμενο

Πήλιο: Το πιο ωραίο βίντεο που είδατε ποτε