Δείτε σε βίντεο το αρκουδάκι στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς


Την περασμένη Κυριακή 5, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε μια μικρή νεαρή αρκούδα στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς, που είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης της με περιπολικά της αστυνομίας και μέλη του «Αρκτούρου» και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, προκειμένου να μην ραγίσει ο πάγος και η αρκούδα βρεθεί στα παγωμένα νερά της λίμνης.
«Βλέπαμε την αρκούδα που είναι μικρής ηλικίας, περίπου 3 χρονών, να παίζει με τα πουλιά και να κατευθύνεται όλο και προς την πόλη», περιέγραψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος του «Αρκτούρου» και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς.


Δείτε το βίντεο: 
Στην αρχή, το μικρό αρκουδάκι αντί να τρομάξει και να φύγει, λούφαξε στα καλάμια ενώ όσο η ώρα περνούσε, μαζεύονταν στο σημείο όλο και περισσότερος κόσμος που ήθελε να δει από κοντά την αρκούδα, εμποδίζοντας όμως την επιχείρηση απομάκρυνσής της.

«Τελικά, αφού καταφέραμε να διώξουμε πρώτα τον κόσμο, κατευθύναμε την αρκούδα προς το βουνό απ΄όπου και έφυγε, μετά από περίπου 4 ώρες... βόλτα στην λίμνη» καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Tags:αρκουδάκι Καστοριά 

Προηγούμενο

Ινδία: Ένα βίντεο τόσο αληθινό που θες να την ανακαλύψεις

Επόμενο

Η Νότια Κρήτη σε ένα βίντεο