Χριστούγεννα στο Εδιμβούργο

Τα Χριστούγεννα του Εδιμβούργου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εορτασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2017 θα δει το μεγαλύτερο, φωτεινότερο και καλύτερο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας μέχρι σήμερα.

Τα Χριστούγεννα του Εδιμβούργου είναι πίσω - μεγαλύτερα φωτεινότερα και καλύτερα από ποτέ. Από τις 17 Νοεμβρίου 2017 έως τις 6 Ιανουαρίου 2018 η πόλη θα φωτίζει με εορταστική διασκέδαση εγγυημένη σε συγκίνηση, ψυχαγωγία και απόλαυση όλων των ηλικιών.

Φέτος, οι εορτασμοί θα επεκταθούν σε ολόκληρη την πόλη από την Ανατολή προς τη Δύση, από Βορρά προς Νότο και σε κοινοτικούς κόμβους εκτός του κέντρου της πόλης.
Μερικοί παλιοί φίλοι κάνουν μια ευπρόσδεκτη επιστροφή - το Forth One Big Wheel, το Star Flyer, το παγοδρόμιο και τις πολύ αγαπημένες πολυσύχναστες αγορές των Χριστουγέννων.

 
 Αλλά φέτος έρχονται νέες εκπλήξεις - το δυτικό άκρο της George Street θα μετατραπεί σε μια χειμωνιάτικη χώρα των χιονιού και του πάγου για την Ice Adventure - νέα για το 2017.


 Ice Adventure

Ελάτε να εξερευνήσετε την εντυπωσιακή εμπειρία και να ταξιδέψετε μέσα από την πλούσια και μαγική ιστορία της Σκωτίας, όλα γεμάτα με γλυπτά πάγου και χιόνι για να σας κόψουν την ανάσα!  Κάντε μια περιήγηση στη Σκωτία με ζωντανά γλυπτά Βίκινγκς, νεράιδες και Kelpies, αγελάδες Highland, αετοί και Dolly the Sheep, Ρόμπερτ Μπρους, Μαίρη Βασίλισσα Σκωτσέζων και Γκρέυφριρς Μπόμπι. Κοιτάξτε προσεκτικά, και μπορείτε επίσης να πάρετε μια γεύση από το αόριστο Loch Ness Monster! Από τα μυθικά πλάσματα μέχρι τα ιστορικά στοιχεία, και φυσικά με ένα βαρέλι ουίσκι ή δύο κατά μήκος του δρόμου, θα εκπλαγείτε από τα ζωντανά γλυπτά πάγου στην Περιπέτεια του Ice.

Edinburgh’s Giant Advent Calendar


Μια συναρπαστική νέα δωρεάν εκδήλωση! Το ίδιο το Εδιμβούργο, ελεύθερο για πρόσβαση στο γιγαντιαίο Ημερολόγιο του Advent, θα προβάλλεται στο General Register House, με 24 στιγμιότυπα των Ξιφιών του Εδιμβούργου από τα χρόνια που έχουν περάσει.Αρχείο της πόλης που χρονολογείται από το 1700 παρέχονται από συνεργάτες συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού περιβάλλοντος της Σκωτίας, και την Εθνικής Βιβλιοθήκης της Σκωτίας. Το Ημερολόγιο Giant Advent του Εδιμβούργου θα προβάλλεται στο General Register House σε διαφορετικές χρονικές περιόδους από τις 17:30 έως τις 22:00 κάθε μέρα, οπότε φροντίστε να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά!

La Clique Noël

Γεννημένο στο Εδιμβούργο Fringe το 2004, το πολυ-βραβευμένο La Clique από τότε έχει ταξιδέψει την υδρόγειο σε διεθνή αναγνώριση. Αυτό το θεατρικό φαινόμενο περιλαμβάνει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ένα χριστουγεννιάτικο απόθεμα εποχιακών απολαύσεων - από τον υπόγειο κόσμο τσίρκο, κωμωδία, καμπαρέ, ποικιλία, μαγεία, burlesque και ανατρεπτικές λέσχες απόδοσης - σπειρωμένες μαζί από μια υπέροχη ζωντανή μπάντα.

 Edinburgh's Christmas Markets


Christmas Market - East Princes Street Gardens 18 Νοεμβρίου - 6 Ιανουαρίου

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα επιστρέψει και πάλι στους Ανατολικούς Princes St Gardens για μια ολόκληρη σειρά από παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα! Η παραδοσιακή και ρομαντική χριστουγεννιάτικη αγορά στην καρδιά της πόλης του Εδιμβούργου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών για κάθε επισκέπτη με την έκθεση των crafters, καλλιτεχνών, καταστημάτων δώρων και γαστρονομικών εκπλήξεων.

Christmas Market - George Street 17 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου

Η παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά απλώνεται εδώ, προσφέροντας μια μοναδική, εορταστική εμπειρία αγορών για κάθε επισκέπτη με τη συλλογή καλλιτεχνών, δώρων και νόστιμων απολαύσεων. Βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσετε ένα Glayva και Καφέ ή RumChata Hot Chocolate σε ένα από τα εορταστικά μπαρ.

Εδιμβούργο: Τα καλύτερα μέρη για να φάς

Τι άλλο να κάνεις στο Εδιμβούργο

Tags:χριστούγεννα Σκωτία τι να κάνω τι να δω 

Προηγούμενο

Συνταγές και μυστικά για το τέλειο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν

Επόμενο

Χριστούγεννα στο Μέτσοβο