Aegina Moments, Αίγινα

Ονειρεύεστε το τέλειο διάλειμμα; Αυτό που εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθείτε σε χρόνο ρεκόρ από την Αθήνα. Ένα διάλλειμμα όπου θα μείνετε σε ένα σπίτι που θα νιώσετε από την αρχή πως έχετε ξαναβρεθεί; Πως θα έχετε συμμετάσχει στη δημιουργία του; Ονειρεύεστε μια πισίνα μέσα σε ένα ελαιώνα με θέα το ηλιοβασίλεμα μακριά από όλους και από όλα; Ένα σπίτι για ναυαγούς της στεριάς; Μια κατοικία όπου από την βεράντα θα νιώθετε ότι έχετε συνδεθεί με το Όλο; Με το σύμπαν; Τότε έχουμε βρει το βασίλειο σας.Την κατοικία Aegina Moments στην Αίγινα, η οποία έχει φτιαχτεί κομμάτι κομμάτι με μεράκι και υψηλή αίσθηση του στυλ, της αισθητικής και πάνω από όλα με αγάπη καθοδηγούμενη από το τοπίο, την φύση, τη γοητεία, τη θάλασσα, τη δύση και την ανατολή της Αίγινας. Πρόκειται για την υπέροχη κατοικία Aegina Moments στο ορεινό χωριό Τζίκηδες  της Αίγινας έξι μόλις λεπτά από το λιμάνι της Αίγινας και εννιά λεπτά από την πιο κοντινή παραλία. Κρύβεται σε μια προνομιακή, απόλυτα απομονωμένη περιοχή μέσα σε ένα περιποιημένο ελαιώνα έκτασης επτά στρεμμάτων που μοσχοβολά από βοτάνια, οπωροκηπευτικά και αγριολούλουδα. Εδώ, ψηλά από τις κορφές του νησιού της Αίγινας ο κόσμος μοιάζει αλλιώς. Απόμακρος μα όμορφος. Από εδώ ψιλά, όλα τα προβλήματα μοιάζουν μικρά. Τόσο μικρά όσο φαντάζουν από εδώ ψιλά τα πλοία που αράζουν το λιμάνι της Αίγινας και πηγαινοέρχονται στα νερά της μεταφέροντας ντόπιους, ταξιδιώτες, γνώστες της ομορφιάς της, εραστές που έχουν φυλαγμένο εδώ το σπίτι των ονείρων τους. Ένα τέτοιο σπίτι είναι και η κατοικία Aegina Moments.
Αποτελεί μέρος μια γειτονιάς, όπου λόγω της τοποθεσίας και της πανοραμικής θέας που προσφέρει, αλλά και της ενέργειας που αποπνέει έχει επιλεγεί από διακεκριμένους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες. Εδώ, έχουν τα σπίτια τους ένας γλύπτης, ένας σκηνοθέτης, ένας συνθέτης, αλλά και πολλοί ακόμη που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή και όχι μόνο. Η κατοικία Aegina Moments διαθέτει τέσσερις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και άνετα καθιστικά. Από τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, οι τρεις είναι master bedroom, ενώ η μια εξ αυτών είναι εξωτερική και προσφέρει απόλυτη απομόνωση, για κάποιον που θέλει έξτρα δόση μοναχικότητας. Όλο το σπίτι υπακούει τις επιταγές του σύγχρονου μίνιμαλ design. Απαλές, διακριτικές αρχιτεκτονικές δομές και γραμμές, υποδέχονται έπιπλα από φυσικά υλικά που φέρουν την υπογραφή διάσημων οίκων. Τα ξύλινα πατώματα διαδέχονται λευκούς και πέτρινους τοίχους, design κατασκευές με έξυπνα κοψίματα με απλό λιτό ρυθμό σαν αυτό της jazz που θα ακούγεται από το πικ απ της κατοικίας. Μια ακόμη απόδειξη πως φτιάχτηκε μέχρι και τη τελευταία της λεπτομέρεια με απόλυτη πίστη σεβασμό στον ρομαντισμό μια άλλης εποχής που όμως επικοινωνεί με το τώρα και τις σύγχρονες τάσεις.Μέσα στον ελαιώνα σε ένα σημείο που προσφέρει απόλυτη απομόνωση κρύβεται μια κολυμβητική δεξαμενή. Μια όαση κρυμμένη από όλα τα βλέμματα. Την βλέπει μονάχα ο ήλιος εκείνη την μαγική στιγμή που δύει και που γεμίζει με κόκκινα και πορτοκαλιά φώτα τον ουρανό και τον ορίζοντα. Αυτή είναι η τέλεια ώρα για να βρεθεί κανείς εδώ με το αγαπημένο του βιβλίου με τους ανθρώπους που μπορεί να μοιραστεί ακόμα και τη σιωπή σε μια από τις ξαπλώστρες ή τις πολυθρόνες που βρίσκονται γύρω της. Ο πέτρινος περίγυρος της υπακούει και αυτός στην μίνιμαλ αισθητική, όπως και σε όλα υπόλοιπα έπιπλα εξωτερικού χώρου που συγκροτούν μια γοητευτική ισορροπία μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου που καθρεφτίζεται με γούστο στην επιφάνεια της πισίνας και φτιάχνουν το ιδανικό καταφύγιο, το ιδανικό μέρος για να απομονωθεί κανείς. Να ξεχάσει και να ξεχαστεί. 


Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην πανοραμική θέα που προσφέρει η Aegina Moments σε όλο το νησί. Οι δυο πέτρινες βεράντες της το αποδεικνύουν. Θα μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με την ώρα. Φυσικά, όλοι θα δίνουν ραντεβού λίγο πριν πέσει ο ήλιος, αφού θα έχουν γυρίσει από τη τελευταία βουτιά στην πισίνα στην μπροστινή βεράντα, όπου μοιάζει με μια θεατρική σκηνή που μοιάζει να κρέμεται πάνω από το λιμάνι της Αίγινας και που στήθηκε μονάχα για να φιλοξενεί το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του Αργοσαρωνικού.  Εδώ, στην τραπεζαρία αυτή της βεράντας μπορείτε να απολαμβάνετε τα γεύματα της ημέρας μπροστά στον ανοιχτό ορίζοντα, στη θάλασσα που αγκαλιάζει τη στεριά, τη στεριά που φτάνει μέχρι τη βεράντα για να σας ενώσει με όλο το νησί.

Info: Για να κάνετε κράτηση στείλτε mail στο contact@arttravel.gr

Προηγούμενο

Aleria Villa, Σαντορίνη