Το πιο μυστικό μπαρ στον κόσμο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Το όνομα PDT (Please Don't Tell),  σημαίνει "Παρακαλώ μην το πείτε¨" και μας προδιαθέτει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτό το μπαρ. Βρίσκεται στο Crif Dogs, ένα κοινό fast food του East Village στη Νέα Υόρκη.

Το όνομα του πιο μυστικού bar του κόσμου δεν είναι τυχαίο. Για να μπει κανείς σε αυτό θα πρέπει να περάσει από ένα fast food εστιατόριο στο East Village, να βρει ένα τηλεφωνικό θάλαμο και να επικοινωνήσει μέσω αυτού με τον πορτιέρη. Αν η επικοινωνία πάει καλά τότε μόνο η πόρτα-τηλεφωνικός θάλαμος ανοίγει και μπαίνει στο bar. Οι φήμες λένε πως λειτουργεί έτσι από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.Το χώρο διέπει μια κομψή και χαλαρή αίσθηση, γεμάτη με funky πινελιές. Μπορείτε να χαλαρώσετε σε έναν από τους δερμάτινους καναπέδες ή να καθίσετε στο μπαρ και να απολαύσετε ένα από τα εκπληκτικά κοκτέιλ υψηλής ποιότητας, ευγενική προσφορά του mixologist Pegu Club Jim Meehan.
Μπορεί τα κοκτέιλ να είναι το best seller, αλλά και οι λάτρεις της μπύρας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Αν πεινάσετε, μπορείτε να παραγγείλετε από το Crif's κλασσικά hot dogs και burger, ενώ το πολύ φιλικό προσωπικό αντισταθμίζει τη μεγάλη αναμονή που ίσως αντιμετωπίσετε. www.pdtnyc.com
Tags:Bar Nέα Υόρκη αξιοθέατα 

Προηγούμενο

Aυτά είναι τα 10 καλύτερα μπαρ στον κόσμο.

Επόμενο

Τα πιο εντυπωσιακά bar ξενοδοχείων στον κόσμο.