Νυχτερινή έξοδος στη Σκιάθο

 Αδειάστε την άμμο από τα παπούτσια σας και επισκεφθείτε τα πιο όμορφα στέκια του κοσμοπολίτικου νησιού για ποτό.Η Σκιάθος δεν είναι η Μύκονος του Βορρά αφού έχει τη δική της προσωπικότητα και την ακόμα περισσότερο ιδιαίτερη πολυπολιτισμική ταυτότητα των επισκεπτών της. 
 

Pure Club
Ένα από τα πιο μοντέρνα στέκια του νησιού στο οποίο μπορείτε να ακούσετε τις πιο πρόσφατες r&b και dance επιτυχίες και να διασκεδάσετε από νωρίς το βράδυ ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μετράει ήδη 11 χρόνια στη νυχτερινή ζωή του νησιού.
Διεύθυνση: Παραλιακή Σκιάθου στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Επικοινωνία: 0030697 003 0357

Κένταυρος
Το όμορφο Κένταυρος υπόσχεται ροκ, τζαζ και μπλουζ και από το 1978 παίρνει τα εύσημα από τους ντόπιους και τους ξένους για την ευχάριστη ατμόσφαιρα, τη διακόσμηση και τα ανθεκτικά ποτά.
Διεύθυνση: Πλατεία Παπαδιαμάντη, κοντά στον καλοκαιρινό κινηματογράφο Αττικόν
Επικοινωνία: 003022470 22980

Rock and Roll
Ανεβαίνετε τα πέτρινα σκαλοπάτια για να συναντήσετε τα πιο ανθεκτικά από τα ζωντανά κλαμπ, με υπαίθρια καθίσματα με μαλακούς καναπέδες κάτω από τα πλατάνια, στα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στους Τρεις Ιεράρχες. Ροκ και λατιν soundtrack, περιστασιακά θεματικά πάρτι, εσωτερικό από ξύλο-πέτρα όλα συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.
Διεύθυνση: Παλιό Λιμάνι
Επικοινωνία: 0030 24270 22944


                            
Mαξιλάρες
Οι Μαξιλάρες, δεν είναι απλά μια τοποθεσία ή περιοχή με τα πιο φημισμένα μπαράκια του νησιού όπως το Jasmine και το Jaguar, είναι το #attitude του νησίου και είναι o πιο #SWAY τρόπος να απολαύσετε τις διακοπές σας. 
Διεύθυνση: Παλιό λιμάνι πίσω από το σημείο που δένονται τα εκδρομικά σκάφη.
Επικοινωνία: 697 481 1539

Tags:best of απόδραση 

Προηγούμενο

5+1 speakeasy bars που ξεχωρίζουν στη Νέα Υόρκη

Επόμενο

Αθήνα: 7 hot μπαράκια στα στενά του Μακρυγιάννη